'Vatandaş artık yeter, gitsinler diyor'

'Vatandaş artık yeter, gitsinler diyor'
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Saadet Partisi (SP) Kocasinan Belediye Başkan adayı Haşim Özçelik, Kayseri’nin yeni nesil ilk dijital televizyonu Olay Türk ve Kayseri Olay Gazetesi’ni ziyaret etti. Ziyaretinde seçim çalışmaları hakkında bilgi veren Özçelik, “Eskiden oyları bölmeyin diye bizi eleştirenler, artık yeter bunlar gitsin diyor” ifadelerini kullandı.

 Özçelik, ziyaretinde Genel Yayın Yönetmeni Osman Çiftci ile görüştü ve yaptıkları çalışmaları anlattı. Daha sonra haber merkezimize açıklamalarda bulunan Özçelik, Olay Türk’ün hayırlı olması temennisinde bulundu ve Olay ailesine yayın hayatında başarı dileklerini iletti.

Seçim çalışmaları hakkında da açıklama yapan Özçelik, “Çalışmalarımız heyecanla devam ediyor. Vatandaşlarımıza ulaşmaya çalışıyoruz. Her ne kadar ekranlardan yeterince yer alamazsak da saha da vatandaşımıza ualşamya çalışıyoruz. Şu an sahadan yansımalar güzel. Daha önce bize oyları bölmeyin diyenler, şimdi yeter artık bunlar gitsin diyor. Halkımızın desteği ile inşallah yaşanabilir bir belediyeciliği ortaya koyacağız ve bunun yanında Kocasinan’ı da hak ettiği seviyeye getireceğiz” diye konuştu.

 “1 NİSAN’DA SÜRPRİZ YAŞANACAK”

Seçime az bir sürenin kaldığını belirten Özçelik, vatandaşın Milli Görüş Belediyeciliğini özlediğini ifade ederek, “Şu anda yaklaşık 17 yıldır bekleyip de umduğunu bulamayan vatandaşlar, kararsızlık içerisinde, ancak gelinen noktada milli görüş belediyeciliğinin tek temsilcisinin de Saadet Partisi olduğunu biliyorlar. Bu kardeşlerimizi Saadet Partisi’ne bekliyoruz. İnşallah 1 Nisan’da bir sürpriz yaşanacak” dedi. Haber: Hüseyin GÖKTAŞ