Valilik Uyardı: Dikkat dolandırıcı var!

Kayseri Valiliği vicdansız dolandırıcılar konusunda kamuoyunu bilgilendirdi. Ayrıntılar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız haber bülteninde…

Valilik Uyardı: Dikkat dolandırıcı var!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Tedavi giderleri milyon dolarları bulan SMA hastalarının tedavi giderlerini karşılamak için çeşitli kampanyalar düzenlenirken, kimi vicdansızlar da insanların iyi niyetini suiistimal ederek, vatandaşları dolandırmak için hareket ediyor. Kayseri Valiliği de böyle bir dolandırıcılık girişimine karşı vatandaşları uyardı. Kayseri Valiliği, Kayseri Valisi Gökmen Çiçek’in adını, Kayseri Valiliği’nin logosunu kullanan kişi yada kişilerle ilgili kamuoyunu bilgilendirerek, “Valimiz Sayın Gökmen Çiçek’in ismi ve Valiliğimizin logosu kullanılarak, sosyal medya ve telefon iletişim hatları kullanılarak, SMA TİP1 hastası E.Ç için annesi S. Ç adına dolandırma maksatlı bağış kampanyası düzenlendiği tespit edilmiştir. 

Valiliğimize ait resmi sosyal medya hesapları ve Valimiz Sayın Gökmen Çiçek’in adı kullanılarak dolandırma maksatlı arayan numaralara itibar edilmemesi ve hemen emniyete bildirilmesi önem arz etmektedir.” mesajını paylaştı.