Valilik'te Kayserispor buluşması! İstifayla gündeme gelen isim Valiliğe gitti...

Kayserispor'da baş döndüren gelişmeler yaşanıyor. İstifa iddialarıyla gündeme gelen Teknik Direktör Çağdaş Atan'dan dikkat çeken ziyaret. Valilik'te buluştular. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

Valilik'te Kayserispor buluşması! İstifayla gündeme gelen isim Valiliğe gitti...
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Transfer yasağı tartışmalarıylşa gündeme gelen Kayserispor’da Teknik Direktör Çağdaş Atan'ın istifa ettiğine yönelik haberler gündeme bomba gibi düştü. Acak Atan, konuyla ilgili açıklama yaparak, istifa etmediğini belirtti. Atan'ın  “İstifa etmedim. Fakat ilk maçımıza kadar bekleyeceğim” sözleri de akıllarda soru işaretleri bıraktı. 
Valilik'te Kayserispor buluşması! İstifayla gündeme gelen isim Valiliğe gitti...Yaptığı açıklamada transfer yasağının kalkmadığı için üzgün olduğunu vurgulayan Kayserispor Teknik Direktörü Çağdaş Atan,  'Kayserisporumuzun değerli taraftarına: İstifa etmedim. Tek gündemimiz, elimizdeki oyuncuları en iyi şekilde hazırlamak ve transfer tahtasının açılması olmalı. Yönetimimizin bana verdiği söze güveniyor ve sezonun ilk gününe transferlerin yetişmesini bekliyorum. Geç kaldığımız için üzgünüm. Fakat ilk maçımıza kadar bekleyeceğim' ifadelerini kullandı.
DİKKAT ÇEKEN BULUŞMA
Yaşanan bu yöndeki gelişmelerin ardından Kayseri Valiliğinde dikkat çeken bir buluşma yaşandı. Buluşmayı Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç duyurdu. Büyükkılıç, "Valimiz Sayın Gökmen Çiçek, Kayserispor Teknik Direktörü Çağdaş Atan  ve Kayserispor Sportif Direktörü Murat Duman ile bir araya geldik" dedi.
VALİLİK'TEN AÇIKLAMA
Kayseri Valiliğinden de buluşmayla ilgiliolarak 'Valimiz Sayın Gökmen Çiçek, B.Ş.B. Memduh Büyükkılıç, Kayserispor Teknik Direktörü Çağdaş Atan ve Kayserispor Sportif Direktörü Murat Duman ile bir araya geldi' denildi. Diğer yandan dikkat çeken görüşmede nelerin konuşulduğu ise merak konusu oldu. 
Valilik'te Kayserispor buluşması! İstifayla gündeme gelen isim Valiliğe gitti...