Validen duygulandıran ziyaret

Kayseri Valisi Gökmen çiçek, eşi Sümeyra Çiçek ile birlikte Anneler Günü dolayısıyla bakın nereyi ziyaret etti? Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Validen duygulandıran ziyaret
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Dünya üzerindeki en kıymetli varlıkları anneler... Dünyaya gözünüzü açtığınız ilk karşılaştığınız andan itibaren hep yanınızda. Sevgisini, şefkatini, emeğini hiç esirgemeyen annelerin günü bugün. Bu özel günde sevginizi göstermek için en uygun günlerden birisi. 

Validen duygulandıran ziyaret

Bu özel günde Kayseri’de de dolayısıyla programlar düzenlenmeye devam ediyor. Kayseri Valisi Gökmen Çiçek eşi Sümeyra Çiçek ile birlikte Kartal Şehitliğinde anneler buluştu. Vali Çiçek burada annelere teşekkür ederek Anneler Günü’nü kutladı. 

Validen duygulandıran ziyaret

“Bugün annelerimizin günü” diyen Çiçek, açıklamasını şöyle sürdürdü; “Yetiştirdikleri evlatlarını vatan savunmasına gönderip şehadet haberini aldıklarında “Vatan Sağ Olsun” diyerek ayyıldızlı bayrağı bağırlarına basan elleri öpülesi kahraman şehit analarımız…
Eşim Sümeyra Çiçek Hanımla birlikte şehit annelerimizle buluşarak bu özel günde onların ellerini öperek anneler gününü kutladık. Sizler artık hepimizin bir milletin tümünün analarısınız… Anneler Günü’nüz kutlu olsun”