Vali ve Büyükkılıç o binaya bakıp derinlere daldılar

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek ve Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç İncesu ilçesinde yapımı devam eden Yeşilay Uyuşturucu Rehabilitasyon Merkezinin inşaatına gittiler. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde

Vali ve Büyükkılıç o binaya bakıp derinlere daldılar
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek ve Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç İncesu ilçesinde yapımı devam eden Yeşilay Uyuşturucu Rehabilitasyon Merkezinin inşaatına gittiler. Ağustos ayında büyük bir törenle temeli atılan Yeşilay Uyuşturucu Rehabilitasyon Merkezinin yapımı devam ediyor.

Vali Gökmen Çiçek 18 Eylül tarihinde Olay Türk TV'de yayınlanan 'Sansürsüz' adlı programda Gazeteci Osman Çiftci ve Cem Atakan'ın sorularını yanıtlamış Vali Çiçek programda Yeşilay Rehabilitasyon Merkezi ile ilgili de önemli açıklamalarda bulunmuştu. Vali Çiçek yaptığı açıklamada, "Yeşilay Rehabilitasyon merkezinin inşaatınının zemin katı tamamlandı üst katına geçildi, inşaat hızla devam ediyor, kabası 2023 yılı sonuna kadar bitecek." ifadelerine yer vermişti.

İnşaata başlandığı günden bu yana Kayseri Valisi Gökmen Çiçek ve Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç'ın yakından takip ettiği projenin ne zaman tamamlanacağı merak konusu.

Vali Çiçek ve Başkan Büyükkılıç Yeşilay Rehabilitasyon merkezi inşaatına gitti. Kayseri Valiliği yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: "Valimiz Sayın Gökmen Çiçek, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ile birlikte yapımı devam eden Yeşilay Kayseri Rehabilitasyon Merkezi'ni ziyaret ederek, incelemelerde bulundu."

Diğer yandan Yeşilay Rehabilitasyon Merkezinin 40 yataklı olacağı ve İç Anadolu Bölgesinin en büyük uyuşturucu rehabilitasyon merkezi olacağı biliniyor.

Vali ve Büyükkılıç o binaya bakıp derinlere daldılar