Vali, oraya kafayı taktı bir kere: Çok yakında!

Vali Gökmen Çiçek'ten, Kayseri için dikkat çeken açıklama: Çok yakında...

Vali, oraya kafayı taktı bir kere: Çok yakında!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, kentte göreve başladığı gün en çok merak ettiği yerin Soğanlı Vadisi olduğunu ifade etmişti. Vali Çiçek, “O şeyi çok merak ediyorum. Balon uçuşlarını başkanımızın başlattığı Soğanlı Vadisini çok merak ediyorum. Resimlerini falan da gördüm” ifadelerini kullanmıştı.

Vali, oraya kafayı taktı bire kere: Çok yakında…

Vali Kayseri’de “Görmeye sabırsızlanıyorum” dediği Soğanlı Vadisi’ne bir süre önce giderek incelemelerde bulundu ve ardından iddialı açıklamalar yaparak, “Önümüzdeki dönem bambaşka bir Soğanlı ortaya çıkacak” demişti.

Vali, oraya kafayı taktı bire kere: Çok yakında…
VALİ’DEN “ÇOK YAKINDA” AÇIKLAMASI
İşte Vali’nin bu yöndeki açıklamalarının ardından bölgede hummalı bir çalışma başlatıldı. Vali bu kez de “Çok yakında” paylaşımı yaptı. Vali Çiçek, “Kayseri sahip olduğu kültürel değerleriyle Türkiye'nin en önemli şehirlerindendir. Bu değerlerimizi ortaya çıkarmak ve dünyaya tanıtmak istiyoruz. Bu amaçla Büyükşehir Belediyemizle beraber çalışıyoruz. Erdemli ve Soğanlı Vadisi eserleri için çalışmalarımız başladı. Çok yakında..” ifadelerini kullandı.

Vali, oraya kafayı taktı bire kere: Çok yakında…
YENİ VALİ SOĞANLI’YA KAFAYI TAKTI BİR KERE!
Diğer yandan Vali’nin bu girişimlerinin nasıl sonuç vereceği ise merak konusu oldu. Uzun yıllar bölgenin turizme kazandırılmasına yönelik çalışmalar ve projeler ortaya atıldı, ancak bir türlü istenilen seviyeye ulaşamadı. Vali’nin Kayseri’nin tarihi ve kültürel değerlerini ortaya çıkarma girişimleri dikkat çekerken, ortaya çıkan bu durum “Yeni Vali Soğanlı’ya kafayı taktı bir kere! Bakalım hedefe bu kez ulaşılacak mı?” yorumlarını da beraberinde getirdi.

Vali, oraya kafayı taktı bire kere: Çok yakında…

Yeni Vali, 'Kayseri'de görmeye sabırsızlanıyorum, çok merak ediyorum' dediği ilk yere gitti

Haberin detayları için TIKLAYIN