Vali'nin eşi kızlarla buluştu

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, şehre adım attığı günden itibaren çalışmalarını devam ettiriyor. Vali Çiçek ile birlikte eşi Sümeyra Çiçek'i de sahalarda görmek mümkün. Ama bu haberimizde Sümeyra Çiçek, misafir olmadı misafir ağırladı. Çiçek'in misafirleri kimler oldu? Detaylar haberimizde...

Vali'nin eşi kızlarla buluştu
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek Kayseri’ye geldiği günden bu yana adım atmadık yer bırakmadı. Yaptığı çalışmalarla Kayserililerin kısa sürede kalbini kazandı. Kayserililerin kalbini kazanan sadece Vali Çiçek değil eşi Sümeyra Çiçek’te oldu. Sümeyra Çiçek’te geldiği günden beri çalışmalarda, etkinliklerde yerini aldı. Bu kapsamda Sümeyra Çiçek, tek başına da sahalarda olmayı sürdürürken buna kısa bir ara verip Valilik’te özel misafirlerini ağırladı. Çiçek’in misafirleri Türkiye finallerinde Kayseri’yi temsil eden Kayseri Voleybol Kulübü oldu. 

Çiçek, sosyal medya hesabından ziyarete ilişkin bir fotoğrafta paylaşarak Kayseri Voleybol Kulübü’ne başarılar diledi. Çiçek paylaşımında, “Bugünkü misafirlerim Türkiye finallerinde Kayseri’yi temsil etme hakkı kazanan Kayseri Voleybol Kulübü. Kızlarımıza başarılar diliyoruz..” ifadelerini kullandı.

Öte yandan Kayseri Voleybol Kulübü, Yıldız Kızlar Türkiye Grup Müsabakalarında oynadığı tüm maçları kazanarak namağlup Türkiye yarı finallerine katılma hakkı elde etti.