Vali: Kıyamet kopsun!

İsrail ile Hamas arasındaki çatışmalarda dün akşam saatlerinde İsrail Gazze'de el-Ehli Baptist Hastanesini bombalamasıyla 500'den fazla sivil yaşamını yitirdi. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde...

Vali: Kıyamet kopsun!

12 gündür devam eden İsrail ile Hamas arasındaki çatışmalarda dün akşam saatlerinde İsrail'in abluka altındaki Gazze'de el-Ehli Baptist Hastanesini bombalamasıyla çocuklarında aralarında bulunduğu 500'den fazla sivil feci şekilde yaşamını yitirdi. Tüm ülkede olduğu gibi şehrimizde de vatandaşlar protestolar yaptı ve şehrin protokolü sert kinama mesajları yayınlandı. Kayseri Valisi Gökmen Çiçek'te sosyal medya hesabı üzerinden Gazze'de el-Ehli Baptist Hastanesini bombalamasının ardından çok sert bir kınama mesajı yayımladı.

İsrail'in sivilleri hedef aldığı vahşet sonrası Kayseri Valisi Gökmen Çiçek "Sadece sözün değil, insanlığın da bittiği ve hatta zerresinin bile kalmadığı bir noktadayız. Masum canlar, çocuklar katlediliyor ve tüm dünya buna sessiz kalıyor. Eğer dünya bu vahşete de sessiz kalıyorsa kopsun kıyamet" dedi.Vali: Kıyamet kopsun!