Vali istedi Başkan Söyledi

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kayseri Valisi Gökmen çiçeği kırmadı. Vali Çiçek'in isteği üzerine mikrofonu eline alan Başkan Büyükkılıç'ın Gesi Bağları türküsü performansı katılımcıların beğenisini kazandı.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Vali istedi Başkan Söyledi

KAYMEK Gençlik Merkezleri Eğitim-Öğretim Yılı Kapanış Programı Kadir Has Kültür ve Sanat Merkezi’nde yapıldı. Etkinliğe Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç’ın yanı sıra Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, Melikgazi İlçe Milli Eğitim Müdürü Hacı Kaya, İl Kültür ve Turizm Müdürü Şükrü Dursun, Türk Kızılay Kayseri Şube Başkanı Cafer Beydilli, Genel Sekreter Yardımcıları Serdar Öztürk ve Ali Hasdal ile daire başkanları, KAYMEK eğitmenleri, öğrenciler ve aileleri katıldı.

Programın sonunda Vali Çiçek, davetlilere dönerek, “Memduh Başkan sizi, KAYMEK Kursiyerlerini çok seviyor mu? Sizin için Gesi Bağları türküsünü söylesin mi” diye sorunca salondakiler hep bir ağızdan “Evet” diye yanıt verdi. Bunun üzerine mikrofonu alan Başkan Büyükkılıç, “Sayın arkadaşlar, Sayın Valimizi kırmak gibi bir lüksümüz var mı? Hayır diyebilir miyiz?” diyerek mikrofonu alarak Gesi Bağları türküsünü seslendirdi. Başkan Büyükkılıç’ın Gesi Bağları performansı davetlilerle alkışlarla eşlik etti.