Vali duyurdu: Hayran kalacaksınız

Kayseri İç Anadolu'nun en güzel şehirlerinden biri. Doğal güzellikleri, tarihi ve turistlik bölgeleriyle her dönem yerli ve yabancı turistlerin dikkatini çekmeyi başarıyor. Bu güzel şehirde şelaleler, sazlık alanlar ve dağlık bölgelerse bulmaksa mümkün. İşte güzelliği ile göz kamaştıran o şehirden detayları Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, Kayseri kamuoyunun gündemine taşıdı. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak derlediğimiz Kayseri haber bültenimizde.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Vali duyurdu: Hayran kalacaksınız
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Son zamanlarda özellikle doğal güzellikleri ile gündeme gelen Kayseri her dönemde turistlerin ilgisini çekiyor. Kışın Erciyes Dağı ile adından söz ettiren Kayseri yaz gelirken yine eşsiz güzelliklerini sunuyor. Doğal güzelliklerin adeta birbiri ile yarıştığı şehirde gezip görebileceğiniz fazlasıyla adres bulunuyor. Bu güzellikleri Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, ‘Bu şehre hayran olmamak mümkün değil’ ifadeleri ile Kayseri’nin güzelliklerini sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı. 

Vali duyurdu: Hayran kalacaksınız

Geldiği günden bu yana özellikle turizm alanında çalışmalara hız veren Kayseri Valisi Gökmen Çiçek’in de destekleriyle Kayseri turistik açıdan çok daha önemli bir konuma geliyor. Yeşilköy Şelalesi, Sultan Sazlığı, Soğanlı Vadisi, Ali Dağı, Kapuzbaşı Şelaleleri, Yamula Barajı, Bayramhacı, Hürmetçi, Erciyes Dağı ve daha nicesi…

Vali duyurdu: Hayran kalacaksınız

Haberin Devamı İçin Tıklayın
1
2
3