Vali Çiçek TT oldu!

Çalışkanlığı ile dikkat çeken Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, sosyal medyada TT oldu. Vali Çiçek neden TT oldu? Ayrıntılar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız haber bülteninde…

Vali Çiçek TT oldu!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri’de göreve başladığı günden bugüne geniş kitlelerin sevgi ve saygısını kazanan Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, sosyal medyada da zirvede yer buldu.

Vali Çiçek TT oldu!

Her gün farklı etkinliklere imza atan Vali Çiçek ile ilgili yapılan paylaşımlar Türkiye gündeminde 7’inci sıraya kadar yükseldi. Vali Çiçek’in maddi durumu olmayan öğrencilerin çalışma maması ve kütüphanesi olmayan öğrenci kalmaması için başlattığı kampanya nedeniyle TT oldu. Birçok sosyal medya X kullanıcısı’nın Vali Çiçek’in kampanyasına destek vererek, Vali Çiçek’i alıntılayarak paylaşım yaptığı görüldü. Vali Çiçek sosyal medyadan, “Ve projemize başlıyoruz.... Mobilyanın başkenti Kayseri'de evlerinde çalışma ortamı olmayan öğrenci kalmasın istiyoruz.Kaymakamlarımız,il milli eğitim müdürümüz,İlçe milli eğitim müdürlerimiz, sosyal yardımlaşma vakıflarımız sahadalar.Kayseri'de maddi durum nedeniyle çalışma masası ve kütüphanesi olmayan öğrencimiz kalmayacak” paylaşımı yapmıştı.