Vali Çiçek'ten şehit ailesine ziyaret

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, şehit polis memuru Mustafa Eyüp Darendelioğlu'nun ailesini ziyaret etti. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Vali Çiçek'ten şehit ailesine ziyaret
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Valimiz Sayın Gökmen Çiçek, Vali Yardımcısı Şemseddin Erkaya, Şehit ve Gaziler Derneği Başkanı Ali Yavuz ile birlikte 2011 yılında hain terör örgütü PKK tarafından şehit edilen polis memuru Mustafa Eyüp Darenlioğlu’nun ailesini ziyaret etti. 

Vali Çiçek'ten şehit ailesine ziyaretŞehidin ailesi ile sohbet eden Vali Çiçek, çocuklarla hediyeler verdi. Çiçek, çocuklarla fotoğraf da çektirdi. 

Vali Çiçek'ten şehit ailesine ziyaretPolis memuru Mustafa Eyüp Darendelioğlu kimdir?
Hakkari’nin Şemdinli ilçesinde 12 Eylül 2011 Pazar günü gecesi terör örgütü PKK üyeleri tarafından İlçe Emniyet Müdürlüğüne düzenlenen saldırıda polis memuru 29 yaşındaki Mustafa Eyüp Darendelioğlu ve 20 yaşındaki Piyade Er Serkan Duman şehit olmuştu.

Vali Çiçek'ten şehit ailesine ziyaretHain saldırıda şehit olan polis memuru Mustafa Eyüp Darendelioğlu’nun saldırıdan birkaç saat önce, 24 saatlik mesaisini tamamlayarak, lojmanına gittiği, yaklaşık 1 saat sonra ilçe merkezinden silah sesleri duyması üzerine çelik yeleğini giyip evden çıktığı öğrenilmişti. Teröristlerden birini öldürdükten sonra mermilerin hedefi olmamak için yere eğilen Darendelioğlu’nu çapraz ateşe tuttu. Mermilerin ortasında kalan kahraman polis, başına isabet eden kurşunla olay yerinde şehit olmuştu.  

Vali Çiçek'ten şehit ailesine ziyaret