Vali Çiçek'ten can suyu

Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun 100'üncü yılı kutlamaları farklı etkinlikleri devam ediyor. Etkinlikler kapsamında Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, Kuşku mahallesinde toprakla buluşan fidanlara can suyu verdi. Ayrıntılar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız haber bülteninde…

Vali Çiçek'ten can suyu

Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 100’üncü yılı kutlamaları farklı etkinliklerle devam ediyor. 100’üncü yıl kutlamaları 11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü ile birleşince ortaya da güzel görüntüler çıktı. Kuşçu Mahallesi’nde düzenlenen törenle fidanlar toprakla buluştu. Etkinliğe Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, AK Parti Kayseri Milletvekilleri Şaban Çopuroğlu, Murat Cahid Cıngı, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkıılç, il protokolü ve öğrenciler katıldı. 

Vali Çiçek'ten can suyu
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın himayesinde gerçekleştirilen "100. Yıl Cumhuriyet Ormanı Fidan Dikme Programı"nda fidanları toprakla buluşturan Vali Gökmen Çiçek, fidanlara can suyu vermeyi de ihmal etmedi. 

Vali Çiçek'ten can suyu
Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, ise etkinliği sosyal medya hesaplarından, “Kayseri’mizde 100’üncü Yıl Cumhuriyet Ormanları’nı gençlerimiz ve hemşehrilerimiz ile birlikte kutluyoruz. Valimiz Sayın Gökmen Çiçek, AK Parti Milletvekillerimiz Şaban Çopuroğlu ve Murat Cahit Cıngı ile birlikte Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın  himayelerinde gerçekleşen 11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü programına katılarak, Kuşçu Mahallemizde fidanlarımızı diktik. Bizlerle beraber geleceğimize ve Cumhuriyetimize nefes olan yavrularımıza ve gençlerimize yürekten teşekkür ederim… “mesajı ile duyurdu. 

Vali Çiçek'ten can suyu