Vali Çiçek'ten Avcı ailesine teşekkür

38 yıldır hayatı beraber yürüyen öz çocuklarının yanı sıra birçok çocuğa da koruyucu aile olarak sıcak bir aile ortamı veren Nurcan ve Ali Avcı çiftine Vali Gökmen Çiçek teşekkür etti. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde…

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Vali Çiçek'ten Avcı ailesine teşekkür

Kayseri Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Mustafa Yıldırım ve koruyucu ailelik görevini üstlenerek bir çok çocuğa aile sevgisini aşılayan Avcı ailesiyle birlikte Kayseri Valisi Gökmen Çiçek'i ziyaret ettiler.

38 yıldır hayatı beraber yürüyen öz çocuklarının yanı sıra birçok çocuğa da koruyucu aile olarak sıcak bir aile ortamı veren Nurcan ve Ali Avcı çiftine Vali Çiçek teşekkür etti.

Vali Çiçek'ten Avcı ailesine teşekkür

Ziyaret sonrası Vali Çiçek açıklamada bulunarak şu ifadelere yer verdi; "Nurcan ve Ali Avcı çifti 38 yıllık evliliklerinde öz çocuklarının yanı sıra koruyucu aile olarak bir çok evladımıza da sıcak bir yuva sağladılar. Şimdi onların çocukları da başka evlatlarımıza koruyucu aile olarak mutluluğu bölüşmeyi ve yüz güldürmeyi bir aile geleneğine çevirdiler.

Bizlere yaptıkları ziyaretle sevgi dolu hanelerinin sıcaklığını bizlerde hissettik. Yavrularımızın yüzlerini güldüren ailemize teşekkür ediyorum" dedi.