Vali Çiçek, merhum Şenol Esmer için taziyeleri kabul etti

Geçirdiği kalp krizi sonrası yaşamını yitiren Kayseri Vali Yardımcısı Şenol Esmer için Kayseri'de taziye programı düzenlendi.

TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri Vali Yardımcısı Şenol Esmer, üç gün önce geçirdiği kalp krizinin ardından kaldırıldığı Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetmişti. Memleketi Trabzon'un Tonya ilçesinde son yolculuğuna uğurlanan Esmer için Kayseri'de taziye programı düzenlendi.

Vali Çiçek, merhum Şenol Esmer için taziyeleri kabul etti

Taziyeleri Vali Çiçek kabul etti

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, geçtiğimiz günlerde vefat eden Vali Yardımcısı Şenol Esmer için düzenlenen programda taziyeleri kabul etti. Programa kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri, mesai arkadaşları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Kur'an-ı Kerim tilaveti yapıldı

Taziye programında merhum Şenol Esmer'in ruhu için Kur'an-ı Kerim tilavet edildi. Okunan Kur'an-ı Kerim'in ardından dualar edilerek Esmer rahmet ve minnetle anıldı.

Vali Çiçek, merhum Şenol Esmer için taziyeleri kabul etti

Sevenleri yalnız bırakmadı

Görev yaptığı süre boyunca devlet tecrübesi, çalışkanlığı ve mütevazı kişiliğiyle takdir toplayan Şenol Esmer için düzenlenen programa katılanlar, ailesine ve yakınlarına başsağlığı dileklerini iletti.