Vali Çiçek, Kayserililere seslendi! Çok önemli açıklamalarda bulundu

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, Türkiye'nin en büyük projelerinden biri olan Yeşilay Uyuşturucu ile Mücadele ve Rehabilitasyon Merkezi'nin inşaatından Kayserili vatandaşlara seslendi. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde…

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Vali Çiçek, Kayserililere seslendi! Çok önemli açıklamalarda bulundu

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, Türkiye'nin en büyük projelerinden biri olan Yeşilay Uyuşturucu ile Mücadele ve Rehabilitasyon Merkezi'nin inşaatından Kayserili vatandaşlara seslenerek çok önemli açıklamalarda bulundu.

Kayseri Vali Çiçek, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda; "Bu şehre bir söz vermiştik, hiçbir evladımızı uyuşturucu satıcılarına, zehir tacirlerine feda etmeyeceğiz. Ancak bu zehire bir şekilde bulaşmış olan gençlerimizi de unutmadık. Onların uyuşturucudan arınmaları ve topluma kazandırılmaları için verdiğimiz sözün gereği 'Yeşilay Uyuşturucu ile Mücadele ve Rehabilitasyon Merkezi'mizin inşaatına da son hızla devam ediyoruz." açıklamasıyla paylaştığı video ile Kayserili vatandaşlara seslendi.

Vali Çiçek, Kayserililere seslendi! Çok önemli açıklamalarda bulundu

Vali Çiçek'in videolu açıklamasında şu ifadelere yer verdi; "İstiyoruz ki bölgedeki bu illete bir şekilde bulaşan çocuklarımız sahipsiz kalmasın ve tedavi olabilsinler. Çünkü tedavi ettiremediğimiz her bir genç beraberinde 10 çocuğumuzu daha götürebilir.

Kayseri Yeşilay Uyuşturucu ve Rehabilitasyon Merkezi inşaatındayız. Yeşilay ile rehabilitasyon merkezi inşaatımız tüm hızıyla sürüyor. Biz Kayserililere bir söz vermiştik. Demiştik ki 'Kayseri'nin vatansever çocuklarını zehir tacirlerine uyuşturucu tacirlerine kurban vermeyeceğiz.' Bir gençimizi bile kurban vermemek için elimizden gelen fazlasını yapacağız. 

Emniyetimiz jandarmamız halkımıza verdiğimiz sözle beraber gece gündüz çalıştılar. Sayısız operasyon yaptılar. Gençlerimizi zehirlemek isteyenleri ait oldukları yere hapishanelere gönderdiler. Birçok uyuşturucu satmak isteyen şebeke çökertildi.

Bir söz daha vermiştik bunları sadece polisiye tedbirlerle olmayacağını belirtmiştik. Bunun top yekün bir mücadele gerektiren bir boyutu vardı. Bunun içinde öncelikle asıl olanı gençlerimizin bu belanın içerisine hiç düşmemeleri ve bilinçlendirilmeseydi.

Bu yönde çalışmaları yaptık, hepinizin bildiği gibi her mahallede Erva Spor Okulları kuracağız ve bütün çocuklarımız sporla meşgul olacaktı. Her mahallede olacak sözümüzle birlikte bugün Kayseri'nin 29 mahallesinde ve 3 ilçesinde spor okullarımız faaliyetine devam ediyor. Orada çocuklarımız sporla meşgul olacaklar. Çünkü Kayseri'nin güzel çocukları vatan sever çocukları spor salonlarına, bilim merkezlerine yakışıyor. 

Vali Çiçek, Kayserililere seslendi! Çok önemli açıklamalarda bulundu

İşte çocuklarımızın sporla meşgul olmalarını madalyalar getirmelerini ülkemizin bayrağını en üst noktalarda dalgalandırmaları için aynı zamanda çocuklarımızın kötü alışkanlığa düşmemek için yaptığımız mücadelede de tüm hızıyla devam ediyor.

Bakın burada sadece Kayseri'nin sadece İç Anadolu'nun değil Türkiye'nin en büyük uyuşturucu rehabilitasyon merkezini yapıyoruz, ciddi şekilde ilerledik, çok büyük bir yatırım. Bu gerçekten içerisinde her şeyi düşünülmüş, spor salonundan konferans salonuna gençlerimizin tedavi göreceği alanlara. Psikologlarımız doktorlarımız için her bir alan en iyi şekilde düşünülmüş biran önce tamamlamak içinde arkadaşlarımız var gücüyle çalışıyorlar. Destek olan destek olacak olan Kayseri'nin değerli iş insanlarına, hemşehrilerime sonsuz şükranlarımı sunuyorum varolsunlar, Allah onlardan razı olsun" dedi.