Vali Çİçek duyurdu: Mayıs'ta temeli atılıyor

Çiçek, daha önce yapılması planlanan Uyuşturucu Rehabilitasyon Merkezi'nin temelinin Mayıs ayında atılacağını söyledi.

Vali Çİçek duyurdu: Mayıs'ta temeli atılıyor
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, 72 gün sonra göreve döndü. 
Özellikle uyuşturucuyla mücadelede göz açtırmayan, ‘Kökünü kurutacağız’ diyerek, operasyon üzerine operasyon düzenleyerek, gençlerin zehirlenmesini engelleyen Çiçek, daha önce yapılması planlanan Uyuşturucu Rehabilitasyon Merkezi’nin temelinin Mayıs ayında atılacağını söyledi.
Çiçek, "Kayseri'ye bir söz vermiştik. Uyuşturucu ile sonuna kadar mücadele edeceğiz, bu illete çocuklarımızı kaptırmayacağız, bir şekilde bulaşanları da tedaviyle kurtaracağız demiştik. Kayseri'de büyük bir uyuşturucu rehabilitasyon merkezi yapacağımızı söylemiştik. Mayıs'ta inşaata başlıyoruz" ifadelerini kullandı. 
 

Vali Çiçek, Gazeteci Osman Çiftci’ye teşekkür etmişti

Vali Çiçek, rehabilitasyon merkezi yapımı için kent protokolüne her seferinde hatırlatma yapan ve yapım sözü alan Gazeteci Osman Çiftci’ye teşekkür ederek, “Kentte bu ateşi ilk yakanı ve biz de farkındalığı oluşturan kişiyi söylemezsem haksızlık olur. Ben Osman Çiftci’ye teşekkür ediyorum. Sürekli hepimize söyledi ve her televizyon programında da bu sözü bizden aldı. Şu da bir gerçek, Osman Çiftçi dedi ki “Haseki bakanımızın içinde olduğu işlerin burada nasıl çözüldüğünü, nasıl olduğunu biliyoruz”. O yüzden Haseki bakanımız olmasaydı bu iş olmazdı. Biz birçok hayır işinden destek alabiliriz, şehrin birçok yerinde imzaları var sayın bakanımızın ama bu çok başka bir şey. Yurtdışı kaynaklı ülkemize ciddi bir saldırı olduğu malum. Bunun polisiye tedbirlerini sonuna kadar alıyoruz ama sadece bu tedbirlerin yetmeyeceği, bizim daha neler yapabileceğimizle ilgili yapılan çalışmaları arz ettik. Siz de bu işi yapalım dediniz. Yaptığımız bütün istişareler sonucunda da Mehmet Çiftçi isminde mutabık kaldık. Burada sadece uyuşturucu satanları değil, kullananları da kurtarmak için elimizden geleni yapacağımızın sözünü veriyoruz” ifadelerini kullanmıştı.

Vali Çİçek duyurdu: Mayıs'ta temeli atılıyor
Vali Çİçek duyurdu: Mayıs'ta temeli atılıyor
Vali Çİçek duyurdu: Mayıs'ta temeli atılıyor