Vali Çiçek, asrın felaketini böyle anlattı...

Bölgede koordinatör vali olarak görevlendirilen Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, asrın felaketinin yıl dönümü için mesaj yayınladı. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırlanan Kayseri haber bültenimizde..

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Vali Çiçek, asrın felaketini böyle anlattı...

Asrın felaketi Kahramanmaraş depremlerinin üzerinden tam bir yıl geçti. Kahramanmaraş'ın Pazarcık ve Elbistan ilçelerinde meydana gelen 7,5 ve 7.8 büyüklüğündeki depremler 11 ili etkilerken, 50 binden fazla kişi hayatını kaybetti, 100 binden fazla kişi yaralandı. Derin etkileri devam eden depremler sonucunda 1.5 milyon insan evsiz kaldı.

Bölgede koordinatör vali olarak görevlendirilen Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, Asrın felaketi ile ilgili "X" sosyal medya hesabından yıl dönümü mesajı yayınladı.

Vali Çiçek, "Geçen yıl bu gecenin sabahında Asrın felaketini uyandık. Önce Kahramanmaraş, ardından Elbistan ve son olarak Adıyaman olmak üzere deprem bölgesinde milletimizin hizmetinde yaralarını sarılması için çalıştı. Kayseri deprem bölgesine yağmur gibi yardım yağdığına şahit olduk. Depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet diliyorum. Yüce Rabbim'in bu millete bir daha böyle acılar yaşatmamasını temenni ediyorum" ifadelerini kullandı.