Zehir tacirlerine operasyon: 3 kişi yakalandı
Kahramanmaraş'ta narkotik ekipleri zehir tacirlerine göz açtırmamaya devam ediyor.
Kahramanmaraş’ta narkotik ekipleri halk sağlığını korumak ve gençleri zehir tacirlerinden korumak amacıyla çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Narkotik ekipleri zehir tacirlerine düzenlediği operasyonda çok sayıda uyuşturucu madde ile silah ele geçirildi. Gözaltına alınan 3 şüpheli tutuklandı.
Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince 10 Nisan tarihinde operasyon gerçekleştirildi. Operasyonda; 29 bin 232 sentetik ecza hap, 4,47 gram metamfetamin maddesi, 1 uyuşturucu kullanma aparatı, 1 ruhsatsız silah ve şarjörü, 1 ruhsatsız av tüfeği ile bu tüfeğe ait 3 şarjör, 17 fişek ile suçtan elde edildiği değerlendirilen 2 bin TL ele geçirildi.
Operasyon kapsamında gözaltına alınarak adli mercilere sevk edilen şüphelilerden 3’ü tutuklanırken, 1 kişi hakkında adli işlem başlatıldı.
