Uyuşturucu ile Mücadele Paneli Düzenlenecek

Uyuşturucu ile mücadelenin önüne geçilme adına çalışmalar sürüyor. Bu doğrultuda 'Uyuşturucu ile Mücadelede Medyanın Rolü' konulu panel düzenlenecek.  Panel, 11 Ekim 2023 Çarşamba Ankara Ulucanlar Cezaevi Müzesi'nde düzenlenecek. Kayseri Devlet Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. İsmail Altıntop da, bu panelde moderatör olarak görev yapacak. Ayrıntılar Haberimizde…

Uyuşturucu ile Mücadele Paneli Düzenlenecek

Uyuşturucu ile Mücadelede Medyanın Rolü konulu panel düzenlenecek.  
Anadolu Yayıncılar Birliğince düzenlenen ve İçişleri Bakanlığınca desteklenen ‘Uyuşturucu ile Mücadelede Medyanın Rolü’ konulu panelde moderatörlüğü Kayseri Devlet Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. İsmail Altıntop yapacak. Uyuşturucu ile Mücadelede Medyanın Rolü konulu panel 11 Ekim 2023 Çarşamba saat 10.00'da Ankara'da gerçekleştirilecek.
Kayseri Devlet Hastanesi Başhekimi Doç.Dr.İsmail Altıntop, 11 Ekim 2023 Çarşamba günü saat 10.00'da Ankara Ulucanlar Cezaevi Müzesi'nde panele katılacak. 

Uyuşturucu ile Mücadele Paneli Düzenlenecek

Kayseri Devlet Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. İsmail Altıntop'un moderatöründe yapılacak olan etkinlikte, uyuşturucuya karşı toplumsal mücadelede bilinç oluşturma ve medyanın bu süreçteki rolü masaya yatırılacak. 
Uyuşturucu toplumun üzerindeki yıkıcı etkiler, panelde ayrıntılı bir şekilde yer alacak ve incelenecek. Alanında uzman kişiler, çalışmaları ile mücadelenin toplumsal yansımalarını ve medyanın bu alandaki etkin rolünü değerlendirerek, çözüm önerileri sunacak.