Ünlü oyuncu Kayseri'de görüldü!

Ünlü sanatçı Kayseri'de objektiflere takıldı. Kuzeni ile görülen sevilen oyuncu Murat Ünalmış, Kayseri'ye neden geldi ve kimlerle görüştü. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

Ünlü oyuncu Kayseri'de görüldü!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Ünlü oyuncudan sessiz sedasız Kayseri ziyareti. Aslen Kayseri Tomarzalı olan sinema ve dizi oyuncusu Murat Ünalmış, Kayseri'de görüldü. Ünalmış kuzeni aynı zamanda Avukat ve CHP İl yöneticisi olan Niyazi Ünalmış’la objektiflere yansıdı. Bir Zamanlar Çukurova dizisinin Demir'i olarak hafızalara kazınan 42 yaşındaki başarılı oyuncu Kayseri ziyaretleri ile dikkat çekiyor.

Ünlü oyuncu Kayseri'de görüldü!

Sevilen sanatçı Murat Ünalmış zaman zaman kente gelerek, akrabalarıyla, arkadaşlarıyla hasret gideriyor.

Ünlü oyuncu Kayseri'de görüldü!

Babasının rahatsızlığı nedeniyle Kayseri'ye geldi

Avukat Niyazi Ünalmış, ünlü oyuncunun Kayseri ziyaretiyle ilgili olarak, 'Kuzenim sevgili Murat Ünalmış, amcamın yani babasının rahatsızlığından dolayı Kayseri'ye geldi. Bu anlamda bazı ziyaretler gerçekleştirdi' diye konuştu. 

Ünlü oyuncu Kayseri'de görüldü!

Murat Ünalmış kimdir? 

Murat Ünalmış (42) Kayseri doğumlu  Türk dizi ve sinema oyuncusudur. Çocukluğu Kayseri'de geçen Ünalmış, İstanbul'a ortaokul sonrasında taşındı. Fenerbahçe Spor Kulübü'nde profesyonel olarak basketbol oynadıktan sonra Marmara Üniversitesi İşletme Bölümünden mezun oldu. Üniversite eğitimi sonrasında oyunculuk eğitimi aldı ve Hayat Bağları, Sınırlı Aşk, Kurşun Yarası, “Üç Kadın” dizilerinde ve “Deli Duran”, “Sen Ne Dilersen” adlı sinema filmlerinde rol aldı. Esas tanınırlığını ise Mahsun Kırmızıgül’ün Güneşi Gördüm filmindeki Mamo karakteri ile elde etti. Yer Gök Aşk dizisinde başrol oynadı ve aynı dizide yer alan Birce Akalay ile kısa süren bir evlilik yaptı. 2016-2017 yılları arasında Sevda Kuşun Kanadında adlı dizide başrol oynadı. Ünalmış, izlenme rekorları kıran Bir Zamanlar Çukurova dizisinde başrol oynadı. Ünalmış, aynı zamanda Gülcemal dizinde de başroldeydi.