Ünlü müteahhitten flaş arsa yatırımı

Kayseri'nin ünlü müteahhidi inşaat sektöründeki daralmaya rağmen vatandaşların kazanç elde etmelerini sağlayacak bir arsa yatırımı projesi hayata geçiriyor. Projenin lansmanı için gün sayılıyor!

Ünlü müteahhitten flaş arsa yatırımı
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

İnşaat sektöründeki daralma sektörün büyük oyuncularının yeni açılımlar yapmasını da beraberinde getirdi. Kayseri’nin ünlü müteahhidi, flaş bir arsa yatırımı projesiyle ulusal marka olmayı planlıyor.
Ekonomik daralma, Coronavirüs pandemisi ve son olarak da peş peşe yaşanan depremlerin ardından inşaat sektörü de büyük bir daralma yaşadı.

Konut üretimi de konut satışları da düştü
Kayseri’de arsa ve konut fiyatlarının afaki artış yaşaması, inşaat maliyetlerinin yüksek olması gibi nedenlerle daralma yaşayan inşaat sektöründe, sektörün büyük oyuncuları yeni açılımlar yapmaya başladı.
Kayseri’nin tanınmış müteahhitlerinden Sedat Kılınç da bu çerçevede vatandaşların inşaat projesi hazır olan arsalara yatırım yaparak kazanç elde etmelerini sağlayacak bir projenin startını vermeye hazırlanıyor.
Ulusal bir marka olmayı planlayan Kılınç’ın yeni projesiyle ilgili olarak önümüzdeki günlerde lansman yapacağı öğrenildi.
Kılınç’ın projesinin detayları ve ulusal çapta faaliyet gösterecek, çok sayıda ilde şubesi bulunacak markasının adının ne olacağı da merak konusu oldu.