Ünlü isimler Kayseri'de sevenleri ile buluşacak

Melikgazi Belediyesi birbirinden ünlü isimleri tek etkinlikte buluşturuyor. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Ünlü isimler Kayseri'de sevenleri ile buluşacak
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri birbirinden ünlü isimler ağırlamaya devam ediyor. Bu kapsamda Melikgazi Belediyesi düzenlediği etkinlik ile ünlü isimleri sevenleri ile buluşturacak. 

24 Kasım Cuma günü saat 19.30’da gerçekleştirilecek program Erciyes Üniversitesi Sabancı Kültür Merkezinde yapılacak. “Sonsuzluk Kervanı” etkinliği ile Türk televizyon programcısı ve şair Serdar Tuncer, Türk sanatçı ve şair Dursun Ali Erzincanlı, ses sanatçısı, bestekâr ve söz yazarı Mikail Şimşek ve sanatçı Rıdvan Böke sevenleri ile bir araya gelecek. 

Etkinliğe ilişkin sosyal medya hesabından paylaşım yapan Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, tüm vatandaşları etkinliğe davet etti. Paylaşımda, “Haydi Kayseri'm! Sonsuzluk Kervanı'nda buluşalım. Melikgazi Belediyemizin desteklediği, değerli sanatçılarımız Serdar Tuncer, Dursun Ali Erzincanlı, Mikail Şimşek ve Rıdvan Böke'nin katılımlarıyla gelecek olan “Sonsuzluk Kervanı” etkinliğine tüm hemşehrilerimiz davetlidir.” ifadeleri kullanıldı. 
 

Ünlü isimler Kayseri'de sevenleri ile buluşacak