Ünlü isim o ilçede öyle fotoğraflar çekti ki…

Fotoğraf sanatçısı ve oyuncu Barış Kerim Cesur, çeşitli organizasyonlara katılmak üzere Kayseri'ye geldi. Cesur, Kayseri'nin bir ilçesinden çektiği fotoğraflar görenleri hayran bıraktı. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince hazırlanan haber bülteninde.

Ünlü isim o ilçede öyle fotoğraflar çekti ki…
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Ünlü fotoğraf sanatçısı ve oyuncu Barış Kerim Cesur bir sizi etkinliklere katılmak üzere Kayseri’ye geldi. 7 Haziran’da Kayseri’ye gelen fotoğraf sanatçısı Kayseri’de bir yerel kanala katılarak soruları yanıtladı. 

Ünlü isim o ilçede öyle fotoğraflar çekti ki…

Ardından Kayseri’nin Bünyan ilçesine geçen fotoğraf sanatçısı Cesur, esnaf ziyaretleri yaptı. Cesur bu sırada Bünyan’ı fotoğraflamaya da başladı. 

Ünlü isim o ilçede öyle fotoğraflar çekti ki…

TFGK Kurucusu Barış Kerim Cesur, 8 Haziran’da ilk olarak Kayseri Üniversitesi Bünyan Meslek Yüksek Okulu Konferans Salonunda söyleşi gerçekleştirdi. Cesur, burada Bünyan’da kalan depremzede ve vatandaşlar tarafından yoğun ilgi ile karşılandı Ünlü sanatçı daha sonra belediye binası önünde foto safari etkinliğine başladı. Ardından başta Cam Teras olmak üzere Bünyan’ı fotoğraf severlerle birlikte fotoğraflayan Cesur, Cam Teras ’ta Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, Bünyan Belediye Başkanı Özkan Altun ve Bünyan Kaymakamı Turgut Gülen ile karşılaştı. Burada Vali Çiçek’e çalışmaları ile ilgili bilgiler veren Cesur, daha sonra oradan ayrıldı. Cesur’un Bünyan da son durağı KYK kız yurdu oldu. Burada da yine depremzedeler ile bir araya gelen Cesur daha sonra ilçeden ayrıldı. 

Ünlü isim o ilçede öyle fotoğraflar çekti ki…

BARIŞ KERİM CESUR KİMDİR?
Barış Kerim Cesur İstanbul Bahçelievler de Dünyaya Geldi İlk ve Ortaokulunu İstanbul Bahçelievler’de Tamamladı Liseyi İse Özel Bilim Kültür Anadolu Lisesinde Okudu Üniversiteyi İse 2 Yıllık İAÜ Radyo TV Programcılığını Bitirdi. Erzurum Atatürk Üniversitesinde ise Fotoğrafçılık Bölümünü Okuyarak Yüksek Öğrenimini Bitirmiştir. Çalışma alanında ise 8 yıl tiyatro ile İlgilenmiştir Şu sıralar fotoğrafçılık, tiyatro, dizi, sinema oyunculuğu, belgesel dallarıyla uğraşmaktadır.
Ünlü isim o ilçede öyle fotoğraflar çekti ki…

İşte Cesur'un kadrajına yansıyan fotoğraflardan bazıları:

Ünlü isim o ilçede öyle fotoğraflar çekti ki…Ünlü isim o ilçede öyle fotoğraflar çekti ki…Ünlü isim o ilçede öyle fotoğraflar çekti ki…Ünlü isim o ilçede öyle fotoğraflar çekti ki…Ünlü isim o ilçede öyle fotoğraflar çekti ki…Ünlü isim o ilçede öyle fotoğraflar çekti ki…Ünlü isim o ilçede öyle fotoğraflar çekti ki…Ünlü isim o ilçede öyle fotoğraflar çekti ki…Ünlü isim o ilçede öyle fotoğraflar çekti ki…Ünlü isim o ilçede öyle fotoğraflar çekti ki…