Ünlü isim Kayseri'ye geliyor!

Kayseri'de Soğanlı Vadisinin tanıtımı için büyük değer katan TRT 1 Dizisi Kara Ağaç Destanı ekibine ünlü bir isim daha katılıyor. Başrollerini Olgun Şimşek, Emre Kıvılcım, Hakan Boyav ve Özlem Conker gibi usta isimlerin rol aldığı dizi, her cuma günü saat 20:00'de TRT 1'de sahne alıyor. Detaylar Kayseri Haberinde...

Ünlü isim Kayseri'ye geliyor!

Kayseri’nin turizm cenneti, Kapadokya’nın kapısı Soğanlı Vadisinde çekimi devam eden TRT dizisi Kara Ağaç Destanı, büyük bir ilgiyle takip ediliyor.

Her cuma günü milyonlarca izleyicinin merakla takip ettiği diziye yıldız bir isim daha katılıyor. Arka Sokaklar dizisinde ünlenen Yeşim Gül, Kayseri’deki dizi ekibine katılıyor. Gül’ün, Kara Ağaç Destanı dizisinde hangi rolü alacağı şimdiden merak ediliyor.

Ünlü isim Kayseri'ye geliyor!

Kasım ayında çekimi başlayan ve şu ana kadar 4 bölümle izleyicilerin büyük beğenisini kazanan dizi, tüm hızıyla çekimi devam ediyor. Başrollerini Olgun Şimşek, Emre Kıvılcım, Hakan Boyav ve Özlem Conker gibi usta isimlerin rol aldığı dizi, her cuma günü saat 20:00’de TRT 1’de sahne alıyor.

Dizide 4 bölüm geride kalırken, 5’inci bölümünün tanıtımı da büyük ilgiyle takip ediliyor. 

Ünlü isim Kayseri'ye geliyor!