Ünlü isim Kayseri'de

Türkiye'nin en sevilen en kaliteli isimlerinden birisi olan Yalın bugün Kayseri'de muhteşem bir konsere imza atmaya hazırlanıyor. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Ünlü isim Kayseri'de
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Türk pop müziğinin en güçlü isimlerinden birisi şüphesi Yalın… Birbirinden güzel şarkılarıyla müzik piyasasına adını altın harflerle yazdırdı. Söylediği her şarkıyla hafızalarda yer edinen Yalın, her dönem yaptığı şarkılarla adından söz ettirdi. 

Ünlü isim Kayseri'de

Yaz şarkıları denildiğinde akla ilk gelen isimlerden olan Yalın, bugün Kayseri’de sevenleriyle buluşacak. ‘Zalim’, ‘Ellerine Sağlık’, ‘Her Şey Sensin’, ‘Cunhuriyet’, ‘Sesinde Aşk Var’ gibi birçok şarkısıyla ve sahne performansıyla ön plana çıkıyor. 

Ünlü isim Kayseri'de

20. yıl konserleri kapsamında Kayseri’de de şarkılarını seslendirecek Yalın, Kadir Has Kapalı spor Salonu’nda saat 21.00’de binlerce müzikseverle buluşacak.

Ünlü isim Kayseri'de

Türk pop müziğine unutulmaz eserler katan Yalın, hayranlarına muhteşem bir akşam yaşatacak. Konsere saatler kala hazırlıklar tamamken hayranları büyük bir heyecanla konser saatini beklemeye başladı. 

Ünlü isim Kayseri'de

Diğer yandan Kayseri’ye gelen Yalın, sosyal medya bir fotoğraf karesi paylaşmayı da ihmal etmedi. Yalın paylaşımının üzerine ‘Geldim’ notunu düştü. 

Ünlü isim Kayseri'de