Üniversiteden başsağlığı mesajı

Erciyes Üniversitesi Rektörlüğü, Spor Bilimler Fakültesinde Antrenörlük Bölümü öğrencisi olan genç yaşta hayatını kaybeden Milli kick bokscu Buket Kaya için başsağlığı mesajı yayınladı… Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde…

Üniversiteden başsağlığı mesajı

Önceki gün Kayseri - Malatya kara yolu Nalçık Bulvarı üzerinde R.Ö.’nün sürücüsü olduğu 50 ADC 978 plakalı otomobil, patates yüklü K.Ö.’nün kullandığı 38 AEH 666 dorse plakalı tıra arkadan çarparak orta refüje çıkması sonucu otomobilde bulunan milli kick bokscu Buket Kaya hayatını kaybederken, 2 kişi de ağır yaralanmıştı.

Üniversiteden başsağlığı mesajı

Spor Bilimler Fakültesinde Antrenörlük Bölümünde okuyan genç yaşta hayatını kaybeden Milli kick bokscu Buket Kaya için Erciyes Üniversitesi Rektörlüğü başsağlığı mesajı yayınladı.
Erciyes Üniversitesi Rektörlüğü yayınladığı mesaj şu şekilde: “Elim bir trafik kazasında hayatını kaybeden Spor Bilimleri Fakültemiz Antrenörlük Bölümü 3. Sınıf öğrencisi, Milli Sporcu Buket Kaya'ya Allah'tan rahmet; kederli ailesi, yakınları ve arkadaşlarına başsağlığı dileriz.”