Üniversite ücretleri açıkladı! 5 Eylül son tarih

Yeni eğitim dönemine yönelik geri sayım başladı. 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı yurt başvuruları 5 Eylül 2023 tarihi saat 12.00'de sona erecek. Belirtilen tarih aralığında yapılmayan başvurular değerlendirmeye alınmayacak ve süre uzatımı yapılmayacaktır. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

Üniversite ücretleri açıkladı! 5 Eylül son tarih
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Yeni eğiyim-öğretim yılı heyecanı başlıyor. Bu kapsamda üniversitelerde de hareketlilik var. Yurt başvurusu yapacak öğrenciler konusunda uyarılar da art arda gelmeye başladı. Abdullah Gül Üniversitesi (AGÜ) Rektörlüğü de bu konuda kayıt yapacak öğrencileri uyardı. 
Üniversite ücretleri açıkladı! 5 Eylül son tarihÜniversite yönetimi başvuru tarihleri ve yurt ücretleri konusunda bilgi verdi. Süre uzatımı yapılmayacağı da yapılan açıklamada dile getirildi.  Buna göre, AGÜ'de 2023-2024 Eğitim Öğretim yılı yurt ve depozito ücretleri şu şekilde belirlendi: 
Ücretli Öğrenci Aylık Yurt Ücreti: 1900 TL
Burslu Öğrenci Katkı Ücreti: 750 TL
Depozito Ücreti: 2000 TL
Öğrencilere yönelik açıklamada, "Yukarıda belirtilen yurt ücretleri eğitim yılı içerisinde yönetim kurulunca yeniden belirlenebilir" uyarısı da yapıldı. 
Üniversite ücretleri açıkladı! 5 Eylül son tarih
"2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı yurt başvuruları 2 Eylül 2023 tarihinde başlayacak olup, 5 Eylül 2023 tarihinde saat 12.00'da sona erecektir. Belirtilen tarih aralığında yapılmayan başvurular değerlendirmeye alınmayacak ve süre uzatımı yapılmayacaktır" denilen yurt açıklamasında ayrıca şu bilgilere yer verildi: 
Başvuru Yapabilecek Öğrenciler;
Yurtlarımızda kayıtlı burslu ve yabancı uyruklu öğrenciler,
2023 YKS sonuçlarına göre yurt bursu kazanan öğrenciler,
2023-2024 eğitim öğretim yılı ile sınırlı olmak şartıyla ücretli statüde yurtlarımızda kalmak isteyen öğrenciler*,
Ailesinin ikametgâh adresi Kayseri olup, Melikgazi, Kocasinan, Hacılar ve Talas İlçesi haricinde bulunan öğrenciler,
Sağlık mazereti bulunan öğrenciler.
Başvuru yapmak için TIKLAYIN
Üniversite ücretleri açıkladı! 5 Eylül son tarihYeni Kayıt Yaptıran Öğrencilere uyarı
Öncelikle https://oidb-tr.agu.edu.tr/duyuru/agu-mail-aktiflestirme adresinden AGÜ E-postalarını aktif hale getirmeleri gerekiyor.  Daha sonra https://uis.agu.edu.tr/ann/Uis_Giris_Klavuzu%20_Guide_of_Entering_to_Uis-v2.pdf linkinden UİS parolası aktif hale getirilmeli. (AGÜ E-postanıza gelen UİS’i aktif etmek için gelen verification Cod aktif hale gelmezse aynı e postada yer alan ve http//uis.agu.edu.tr/BUIS…….. şeklindeki uzantıyı tarayıcınıza kopyalayarak devam edilebilecek.)