Üniversite duyurdu: Dikkat! Yolu kapatıyoruz

Kayseri Erciyes Üniversitesi duyurdu. 15 Temmuz'da yol kapatma var. Üniversite yönetimi bu konuda vatandaşları uyardı. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

Üniversite duyurdu: Dikkat! Yolu kapatıyoruz
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Erciyes Üniversitesi (ERÜ) yol kapatma duyurusu yaptı. Üniversiteden yapılan açıklamada 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Etkinlikleri kapsamında Üniversite kampüsünde 15 Temmuz Şehitler Caddesinde düzenlenecek tören için 14 Temmuz 2023 (Cuma) günü saat 12.00 itibari ile 15 Temmuz Şehitler Caddesi, trafiğe çift taraflı olarak kapatılacak.
Üniversite duyurdu: Dikkat! Yolu kapatıyoruzKayseri Erciyes Üniversitesinden yapılan ‘15 Temmuz Programı İçin Yol Kapatma” başlıklı duyuru şu şekilde:  15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Etkinlikleri kapsamında Üniversitemiz kampüsünde ‘15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Koşusu düzenlenecektir.’ Aşağıda bildirilen güzergahlar trafiğe kapatılacaktır. Programın aksamaması ve trafik güvenliği için sürücülerin alternatif güzergahları kullanması önemle rica olunur.
Üniversite duyurdu: Dikkat! Yolu kapatıyoruz
15 Temmuz 2023 Cumartesi günü 09.30-11.30 saatleri arası "15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Koşusu" için Kampüs içinde kapatılacak yollar:
Hulusi Behçet Cad.
Fuat Sezgin Cad.
Biruni Cad.
Uluğ Bey Cad.
Aziz Sancar Sk.
Ahmet Cevdet Paşa Sk.