Üniversite 263 sözleşmeli personel alacak!

İş arayanlar dikkat! 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu uyarınca üniversitede istihdam edilmek üzere 263 sözleşmeli personel alımı yapılacak. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

Üniversite 263 sözleşmeli personel alacak!

İş arayanlar dikkat. Üniversite sözleşmeli personel alımı yapacak. Rektörlük'ten yapılan açıklamada 263 sözleşmeli personel alımının yapılacağı ifade edildi. İsteklilerin, ilanın Resmî Gazete’de yayımlandığı tarihten itibaren 15 gün içerisinde online başvuruda bulunmaları gerekiyor.  Adaylar ilan edilen kadrolardan sadece birine başvurabilecek. Birden fazla kadroya başvuru yapmaları halinde adayların bütün başvuruları geçersiz sayılacak. Son başvuru tarihi ise 18 Ocak 2024. Lisans mezunları için 2022 KPSS (B) grubu (P3) puanı, Ön Lisans mezunları için 2022 KPSS (B) grubu (P93) puanı, Ortaöğretim mezunları için 2022 KPSS (B) grubu (P94) puanı esas alınacak. 

Hangi üniversite personel alımı yapacak?

Akdeniz Üniversitesi'nden personel alımıyla ilgili olarak yapılan açıklamada "657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun değişik 4 üncü maddesinin (B) fıkrası uyarınca istihdam edilmek üzere, 06/06/1978 tarihli ve 7/15754 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile yürürlüğe konulan “Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslar” da yer alan Ek 2 nci maddesinin (b) fıkrası gereğince yazılı ve/veya sözlü sınav yapılmaksızın, 2022 KPSS (B) grubu puan sıralaması esas alınmak suretiyle aşağıda belirtilen pozisyonlara toplam 263 (ikiyüzaltmışüç) adet sözleşmeli personel alınacaktır" denildi. 

Başvuru şekli, yeri, zamanı ve alım yapılacak kadrolar

1- Başvurular Online olarak yapılacaktır.

2- İsteklilerin; ilanın Resmî Gazete’de yayımlandığı tarihten itibaren 15 (onbeş) gün içerisinde yukarıda belirtilen pozisyonlara http://personelbasvuru.akdeniz.edu.tr/personelkayit web adresinden Online başvuruda bulunabilecek olup, adayların başvuruda bulunacağı pozisyon için gerekli evrakları sisteme eksiksiz olarak yüklemesi ve başvuru işlemini tamamlaması gerekmektedir.

3- Adaylar ilan edilen kadrolardan sadece birine başvurabilecek olup birden fazla kadroya başvuru yapmaları halinde adayların bütün başvuruları geçersiz sayılacaktır.

4- Sınav Sonuç Belgesi, ÖSYM web servisleri aracılığı ile barkodlu üretilmeli ve sisteme bu belge orijinal formatında yüklenmelidir, bu belgede KPSS puan türü, yılı ve puanı açıkça görülmelidir. Adayların tercih edilen pozisyon için belirlenen KPSS puan türü ve yılı ile uygun olmaması durumunda başvuru işlemi değerlendirmeye alınmayacaktır.

5- e-Devlet üzerinden barkodlu Nüfus Kayıt Örneği üretilmeli ve orijinal formatında yüklenmeli veya Kimlik fotokopisi arkalı – önlü olacak şekilde sisteme yüklenmelidir.

6- Mezuniyet belgesi e-Devlet üzerinden barkodlu üretilmeli ve bu belge orijinal formatında yüklenmelidir. Mezun olunan bölüm / programın başvurulan pozisyona uygun olmaması durumunda başvuru işlemi değerlendirmeye alınmayacaktır.

7- Adaylar başvuru esnasında oluşturdukları kullanıcı adı ve şifresi ile üye girişi yaparak başvurularının tamamlanıp tamamlanmadığını takip etmeleri gerekmektedir. 

8- Başvurusu “Başvuru onay işleminiz tamamlanmıştır” ibaresi görülmesine rağmen eksik belge (Deneyim Belgesi – Sertifika Belgesi) veya hatalı belge yüklenilmesi halinde adayın başvuru değerlendirilmeye alınmayacaktır.

9- İlanda yer alan şartları taşımayan başvurular değerlendirmeye alınmayacaktır.

10- Online başvurular dışında şahsen, posta ve e-posta yolu ile yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.  

11- Online Başvuru işlemleri sırasında gerçeğe aykırı belge verdiği ya da beyanda bulunduğu veya eksik evrak verdiği sonradan tespit edilenler ile istenilen belgeleri ibraz etmeyenlerin başvuruları geçersiz sayılacak, sözleşmeleri yapılmış olsa dahi iptal edilecek, hakkında yasal işlem yapılacaktır.

Üniversite 263 sözleşmeli personel alacak!Üniversite 263 sözleşmeli personel alacak!Üniversite 263 sözleşmeli personel alacak!Üniversite 263 sözleşmeli personel alacak!Üniversite 263 sözleşmeli personel alacak!Üniversite 263 sözleşmeli personel alacak!

Üniversite 263 sözleşmeli personel alacak!

Üniversite 263 sözleşmeli personel alacak!

Üniversite 263 sözleşmeli personel alacak!