Umut Çınarı Derneği'nde seçim! İşte yeni yönetim

Umut Çınarı Kadın ve Çocuk Koruma Derneği Genel Kurul yaptı. Genel kurula gösterilen yoğun ilgi dikkat çekti. Genel kurulda yeni yönetim ve denetim kurulu üyeleri de belirlendi. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

Umut Çınarı Derneği'nde seçim! İşte yeni yönetim
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Umut Çınarı Kadın ve Çocuk Koruma Derneği Genel Kurul yaptı. Başkanlığını Ümit Özer’in yaptığı derneğin genel kurulu Hukuk Plaza’daki dernek binasında gerçekleştirildi. Genel kurulda yönetim ve denetim kurulunda sayı artırımı yapılması yönünde karar da çıktı. Derneğin genel kuruluna gösterilen ilgi de dikkat çekti. 

Umut Çınarı derneğinde seçim! İşte yeni yönetim

DERNEK YÖNETİMİNDE KİMLER GÖREV ALDI?
Yapılan seçimin ardından Derneğin Yönetim Kurulu asil üyeleri şu isimlerden oluştu: Ümit Özer, Bahar Tecirli, Mahmut Akay, Habibe Ergün, Nihal Günaydın, Güler Gülerözü, Mevludiye Kayabalı Sunu, Zeki Özkan, Yaşar Solmaz, Turan Arık, Cemalattin Bal, Menduh Pekdemir, Handan Güler, Fatma Zehra Solak ve Zeki Karahüseyin. Denetim Kurulu da şu isimlerden oluştu: Asaf Türkdönmez, Muttalip Ak, Halil Hültekin, Mücahit Koçak ve Naci Güler. 

Umut Çınarı derneğinde seçim! İşte yeni yönetim
 

ÖZER: AYDINLIK YARINLAR İÇİN MÜCADELEYE DEVAM EDECEĞİZ
Seçim sonrası konuşan Başkan Ümit Özer, genel kurula katılanlara teşekkür etti. Özer, "Toplumun mimarı, üretkenliğin, vicdanın simgesi kadınların mücadelesine katkı sunmaya, yarınımız olan çocuklarımızın geleceğe güvenle bakmalarını sağlamak için üzerimize düşeni her alanda yapmaya devam edeceğiz" dedi. 

Umut Çınarı derneğinde seçim! İşte yeni yönetim

“Umut Çınarı Kadın ve Çocuk Koruma Derneği olarak yardımlaşmayı, paylaşmayı, dayanışmayı, umudu yeşertmeye hazırız” diyen Özer, “Atatürk’ün izinde Cumhuriyet’in ışığıyla yol almaya hazırız. Toplumun mimarı, sevginin, fedakârlığın, üretkenliğin, vicdanın simgesi kadınların mücadelesine katkı sunmaya, yaşama sevincimiz,  yarınımız olan çocuklarımızı korumak, onların geleceğe güvenle bakmalarını sağlamak için üzerimize düşeni her alanda yapmaya, bu uğurda aydınlık yarınlar için mücadeleye devam edeceğiz. Bu mücadelede bize destek sunmak isteyen dostlarımızı da Gevher Nesibe Mahallesi Tekin Sokak Hukuk Plaza Kat 5 Daire 38 Kocasinan adresinde hizmet vereceğimiz derneğimize bekleriz. Hep birlikte insana dair güzel işler başarmak dileğiyle” ifadelerini kullandı. 

Umut Çınarı derneğinde seçim! İşte yeni yönetim

Umut Çınarı derneğinde seçim! İşte yeni yönetimUmut Çınarı derneğinde seçim! İşte yeni yönetim