Uluslararası Halı, Kilim ve Güzel Sanatlar Sergisi Bünyan başvuruları başladı

İnternet üzerinden yapılacak olan başvurular ulusal ve uluslar arası tüm sanatçılara açıktır. Son başvuru tarihi ise 30 Eylül 2023'dür. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırlanan Kayseri haber bültenimizde...

Uluslararası Halı, Kilim ve Güzel Sanatlar Sergisi Bünyan başvuruları başladı
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Anadolu'yu Keşfedin Uluslararası Halı, Kilim ve Güzel Sanatlar Sergisi Bünyan 12 – 13 Ekim 2023 tarihinde yapılacak. İnternet üzerinden yapılacak olan başvurular ulusal ve uluslar arası tüm sanatçılara açıktır. Son başvuru tarihi ise 30 Eylül 2023’dür. Sergi küratörlüğünü Münüre Şahin üstlenirken sergi düzenleme kurulu yeleri ise Prof. Mezahir Ertuğ Avşar. Akdeniz Üniversitesi, Doç. Dr. Mustafa Genç, Süleyman Demirel Üniversitesi, Doç. Dr. Özcan Özkarakoç Akdeniz Üniversitesi, Doç. Dr. Yıldız Sağlam Çeliköz Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi, Yardım etmek. Prof. Dr. Tezcan Bahar, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi, Öğr.Gör. Memduh Yağmur, Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi, Öğr.Gör. Murat Ulaş, İnönü Üniversitesi, Öğr.Gör. Necile Tokgöz, Erciyes Üniversitesi, Öğr.Gör. Recep Özer, Erciyes Üniversitesi, Öğr.Gör. Vedat Çolak, Erciyes Üniversitesi, Öğr.Gör. Uğur Aydın, Erciyes Üniversitesi, Basri Erdem, Sezai Kara’dan oluşmaktadır.
Başvuru ücreti ise bir iş için 10 USD, iki iş için 15 USD olarak belirlenmişti. Jüri tarafından kabul edilen çalışmalar online dijital formatta web sitesinde sergilenecektir.( Kurul Tarafından Değerlendirilen Eserler). Tüm yerel, ulusal ve uluslararası sanatçılar, profesyonel ve amatör ve çoklu sanat ortamları bu sanat çağrısında dikkate alınacaktır. 
Nasıl başvurulur
Başvuru formunuzu ve çalışmanızın görselini 30 Eylül 2023 tarihine kadar [email protected]'ye e-posta ile gönderin - Resim JPEG formatında 300 DPI çözünürlükte ve en az (2200x 1700) piksel olmalıdır.Her başvuru sahibi en fazla 2 eser
gönderebilir. - Değerlendirmeden sonra eğer çalışmanız sergi için seçilmişse, size bir sergi kabul mektubu göndereceğiz. - Kabulünüzü aldıktan sonra ödemenizi 05 Ekim 2023 tarihine kadar kredi kartı ile yapınız. - Sergi web sitesine yüklenecektir. Sanat Sergi Kataloğu İKSAD Yayınevi tarafından (ISBN ile) yayınlanacaktır.
Detaylı bilgi için TIKLAYINIZ