Ülkücüleri buluşturan cenaze

Kayseri Ülkücü Kuruluşlar Davası sanıklarından Taş Medreseli Osman Gündüz son yolculuğuna uğurlandı. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde

Ülkücüleri buluşturan cenaze
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri Ülkücü Kuruluşlar Davası sanıklarından Taş Medreseli Osman Gündüz son yolculuğuna uğurlandı. 1957 Kayseri doğumlu Gündüz 67 yaşında hayata gözlerini yumdu. Gündüz, bugün Org. Hulusi Akar Cami'de öğle namazına müteakiben kılınan cenaze namazının ardından Asri Mezarlığa defnedildi.

Ülkücüleri buluşturan cenaze

Cenazeye MHP Pınarbaşı Belediye Başkanı Menduh Uzunluoğlu, MHP Kayseri İl Başkanı Seyit Demirezen, Osman Gündüz'ün yakınları, sevenleri ve ailesi katıldı.

Ülkücüleri buluşturan cenaze

Uzunluoğlu sosyal medya hesabı üzerinden başsağlığı mesajı yayımladı. Uzunluoğlu, "Kayseri Ülkücü Kuruluşlar Davası sanıklarından Taş Medreseli Ülkücü ağabeyimiz Osman Gündüz'ü kılınan cenaze namazının ardından Hakk'a uğurladık. Merhuma Allah'tan rahmet ailesi ve sevenlerine başsağlığı ve sabırlar dilerim." dedi.

Ülkücüleri buluşturan cenaze

Kayseri Olay Gazetesi olarak Merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına, sevenlerine ve acılı ailesine de başsağlığı dileriz.