Ülkücü camianın acı günü!

Ülkücü caminanın sevilen ismi hayatını kaybetti. Acı haberi Ülkü Ocakları eski Başkanı Volkan Çolak, paylaştı. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Ülkücü camianın acı günü!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Ankara’dan gelen haber ülkücü camiayı yasa boğdu. Ankara’da ikamet eden Osman Andaç hayatını kaybetti. Genç yaşında geçirdiği kalp krizinin ardından hayata gözlerini yuman Osman Andaç’ın acı haberini Kayseri Ülkü Ocakları eski Başkanı Volkan Çolak verdi. Çolak paylaşımında, “Hiç ölmeyecek gibi yaşayıp bir bir ölüyoruz. Osman Andaç bu camianın öz evladıydı. Başımız sağ olsun…” ifadelerini kullandı. 

Kayseri Ülkü Ocaklı Başkanlığı tarafından da Andaç için başsağlığı mesajı yayımlandı. Mesajda, "Önceki dönemlerde Ülkü Ocaklarımızın bir çok kademesinde görev yapan ülküdaşımız Osman Andaç geçirmiş olduğu kalp krizi sonucunda hakkın rahmetine kavuşmuştur. Merhuma Allah’tan rahmet, acılı ailesi ve camiamıza baş sağlığı diliyoruz.
Ülküdaşımızın cenazesi ikindi namazına müteakip Hacılar Camikebir Camii’nden kaldırılacaktır." ifadelerine yer verildi. 

Andaç’ın cenazesi bugün Ankara’dan Kayseri’ye getirilecek. Kayseri’de son yolculuğuna uğurlanacak olan Andaç’ın cenazesi ikindi namazına müteakip Hacılar Camikebir Camii’nde kılınacak.