Ülkü Ocaklarının eski Başkanları barıştı! Dikkat çeken gönderme: Nemalanma vardı!

Ülkü Ocaklarının eski Başkanları barıştı! Aytaç Gezici ile birlikte fotoğrafını paylaşan Volkan Çolak, 'Bir süredir aramızda kırgınlıklar vardı. Ülkücüyü ülkücüye kırdırmaya çalışanlar vardı. Bizlerin kırgınlığından nemalanma vardı' sözleri ile dikkat çekti. Çolak'ın bu sözlerle kimi ya da kimleri hedef aldığı merak konusu oldu.

Ülkü Ocaklarının eski Başkanları barıştı! Dikkat çeken gönderme: Nemalanma vardı!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

MHP’nin Kayseri’de yaptığı Bölge İstişare Toplantısına katılan Mersin Milletvekili ve aynı zamanda Ülkü Ocakları eski Genel Başkanı Olcay Kılavuz, “kırgın” başkanları da barıştırdı. Kılavuz, Kayseri Ülkü Ocaklarının eski Başkanları Aytaç Gezici, Selim Gümüş ve Volkan Çolak ile bir araya geldi. 

'KUCAKLAŞTIK...'

Kılavuz, buluşmayla ilgili olarak “Geçmiş Dönem Kayseri Ülkü Ocakları Başkanlarımız ve Ülkü Ocakları Genel Merkez Yöneticilerimiz, can gardaşlarımla Kayseri’de bir araya gelerek kucaklaşıp hasret giderdik. Allah’ın izniyle kardeşliğimiz bitmeyecek” ifadelerini kullandı.

'NEMALANMAYA ÇALIŞANLAR VARDI'

Diğer yandan buluşmayla ilgili en dikkat çeken paylaşım ise Volkan Çolan’tan geldi. Aytaç Gezici ile birlikte fotoğrafını paylaşan Çolak, “Bir süredir aramızda kırgınlıklar vardı. Ülkücüyü ülkücüye kırdırmaya çalışanlar vardı. Bizlerin kırgınlığından nemalanma çalışanlar vardı” sözleri ile dikkat çekti. 

'HELALLEŞTİK…'

Çolak, şu ifadeleri kullandı: Lüzumu üzerine! Bir süredir aramızda kırgınlıklar vardı. Söylemişler vardı, söylenmemişler! İnce ince işleyenler vardı. Ülkücüyü ülkücüye kırdırmaya çalışanlar vardı. Bizlerin kırgınlığından nemalanma çalışanlar vardı! Bugün Bartın’da vefat eden ülküdaşlarımızdan sonra Olcay Başkan aradı ve Ülkücünün ülkücüden başka kimsesinin olmadığı bize hatırlattı. Doğruda söyledi bizim bizden başka kimsemiz yok ülkücü ülkücünün külüne muhtaç! O sebepten Aytaç Başkanı aradım birlikte helallik istedik güldük geçtik… Bilin istedim”