Ülkü Ocakları'nın eski Başkanları neden buluştu?

Kayseri Ülkü Ocakları Eski Başkanları buluştu. Buluşmayla ilgili hangi mesaj verildi?

Ülkü Ocakları'nın eski Başkanları neden buluştu?
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri'de bir dönem Ülkü Ocakları Başkanlığı görevlerinde bulunan isimler bir araya geldi. 

"İstişare yaptık" denilen  toplantısında Cumhur İttifakı mesajı verildi. "Aday belli karar net" paylaşımı yapılan buluşmaya ilgili olarak Kayseri Ülkü Ocakları Başkanı Ali Çelik, açıklama yaptı. 

Ülkü Ocakları'nın eski Başkanları neden buluştu?

Kayseri Ülkü Ocakları Başkan Ali Çelik, geçmiş dönem görev yapan bazı Ülkü Ocakları Başkanları ile bir araya geldiği ve "İstişarelerde bulunduk" dediği buluşmaya ilgili şu ifadeleri kullandı: Bu akşam; "Birlikte rahmet, ayrılıkta azap vardır" şiarıyla geçmiş dönem Ülkü Ocakları Kayseri İl Başkanlarımızla biraraya gelerek istişarelerde bulunduk. Maziden atiye şerefli mücadelenin Ülküdaşlarımıza  mesajıdır!.. Aday belli karar net. 

O TOPLANTIYA KİMLER KATILDI?

Gazi Gülmez

Bilgehan Hatip

Çetin Başpınar

İsmail Ülger

Sait Şener

Selim Gümüş

Aytaç Gezici

 

Eski Ülkü Ocakları Başkanları neden buluştu?

MİLLİYETÇİLER GÜNÜ ETKİNLİĞİ! 

Diğer yandan Ülkü Ocakları Kayseri İl Başkanlığı ve Kayseri İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında imzalanan işbirliği protokolü Kapsamında, Melikgazi İlçe Kaymakamı Bülent Karacan, Milli Eğitim Müdürü İlyas Yılmaz, Melikgazi İlçe Milli Eğitim Müdürü Hacı Kaya ve okul Müdürleri ile birlikte Ahmet Baldöktü M. T. A. L. 3 Mayıs Milliyetçiler Günü etkinliği gerçekleştirildi.

Eski Ülkü Ocakları Başkanları neden buluştu?

Etkinlikle ilgili bilgi veren Ülkü Ocakları Başkanı Ali Çelik, 
"Okul idarecilerimize, öğretmenlerimize teşekkür ediyorum. Ayrıca Etkinlik süresince bizlere büyük bir coşku ve milli şuur ile eşlik eden Türk Kuşağımızın gençlerine şükranlarımı sunuyorum" dedi. 

Eski Ülkü Ocakları Başkanları neden buluştu?Eski Ülkü Ocakları Başkanları neden buluştu?