Üç yıl önce yapıldı, Kayserililer'in vazgeçilmezi oldu

Kayserililerin ve çevre illerdeki vatandaşların gözde mekanı olan o yer gidenleri büyülüyor. Piknik yapmak ve hoşça vakit geçirmek için ideal bir yer, orası neresi? Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde…

Üç yıl önce yapıldı, Kayserililer'in vazgeçilmezi oldu
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Bu mekan doğayla iç içe olacağınız, temiz havayı iliklerinize kadar hissedeceğiniz, su sesiyle ruhunuzu dinlendirebileceğiniz harika bir atmosfere sahip. İsteyenler için ailesiyle ya da arkadaşlarıyla birlikte mangal imkanı da var. Yeşil alanlarında top oynayabilir, ip atlayabilir istediğiniz bütün oyunları oynayabilirsiniz.

Üç yıl önce yapıldı Kayserililerin vazgeçilmezi olduİncesu Marina 15 Ağustos 2020 yılında açıldı. Kayserili vatandaşların aranan mekanı haline geldi. İncesu Marina’nın Kayseri merkeze uzaklığı 30kilometre olarak biliniyor.

Üç yıl önce yapıldı Kayserililerin vazgeçilmezi olduBölgede aileniz ve sevdiklerinizle hem keyifli vakit geçirip hem de karnınızı doyurabileceğiniz bir restaurant da bulunuyor. Sevdiklerinizle birlikte çay, kahve eşliğinde sohbet edebilir ya da etrafı keşfe çıkabilirsiniz. Marina’nın etrafında fotoğraf çekilebileceğiniz birçok alan bulunuyor.

Üç yıl önce yapıldı Kayserililerin vazgeçilmezi olduAlanda oturabileceğiniz fazlaca kamelya da mevcut. Kendi çayınızı, kahvenizi yapıp kuş sesleri eşliğinde içebilirsiniz. Keyifli ve huzurlu bir gün geçirmek için aranan her şey bu bölgede mevcut.

Üç yıl önce yapıldı Kayserililerin vazgeçilmezi olduKafa dinlemek, rahatlamak ve keyifli vakit geçirmek isteyen vatandaşlar için İncesu Marina eşsiz bir bölge. Tatil günlerinde kaçamak yapmak için mükemmel bir fırsat. Doğa severlerin ilgi odağı olan Marina misafirlerini bekliyor.