TVSEN'den, Özhaseki'ye ziyaret

Türkiye Televizyon Yayıncıları İşveren Sendikası (TVSEN) Genel Başkanı Mehmet Okan Kaya ve beraberindeki yönetim kurulu üyelerinden Özhaseki'ye ziyaret...

TVSEN'den, Özhaseki'ye ziyaret
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Türkiye Televizyon Yayıncıları İşveren Sendikası (TVSEN) Genel Başkanı Mehmet Okan Kaya ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri ziyaretlerini sürdürüyor. Kaya ve yönetimi AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve aynı zamanda Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki’yi de ziyaret etti. Ziyarette TVSEN'de Disiplin Kurulu Başkanı olarak görev yapan Olay Türk TV Genel Yayın Yönetmeni Osman Çiftçi de yer aldı.
TVSEN yönetimine teşekkür eden Özhaseki, ziyaretle ilgili olarak, “Türkiye Televizyon Yayıncıları İşveren Sendikası Genel Başkan Mehmet Okan Kaya ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile bir araya geldik.  Ziyaretleri için teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. 
TVSEN YÖNETİMİNDEN ÖZHASEKİ’YE TEŞEKKÜR
Konuyla ilgili olarak açıklama yapan TVSEN Genel Başkanı Mehmet Okan Kaya, “TVSEN Yönetim Kurulu olarak AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki’yi  makamında ziyaret ettik. Samimiyet dolu misafirperverliğine, sektörümüzün sorunlarına ve çözüm yollarına olan ilgisine teşekkür ederiz” dedi. TVSEN Disiplin Kurulu Başkanı olarak görev yapan Olay Türk TV Genel Yayın Yönetmeni Osman Çiftçi de “TVSEN Yönetim Kurulu olarak AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki’yi makamında ziyaret ettik. İlgisine teşekkür ederiz” paylaşımı yaptı.