Türkiye Şampiyonu oldu! Müdüre 'akıllı' ziyaret...

Kayserili sporcu Karaman'da gerçekleştirilen şampiyonaya damgasını vurdu. Büyük başarı... Detaylar Kayseri haber bülteninde...Diğer yandan Kayseri Milli Eğitim Müdürü Karaköse, 'akıllı' sporcuları ağırladı.

Türkiye Şampiyonu oldu! Müdüre 'akıllı' ziyaret...
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Adil Türk ve Cemal Toman Gençler Türkiye Tekvando Şampiyonası, Karaman'da başladı. 17-22 Haziran tarihlerinde Karaman Merkez Spor Salonu'nda düzenlenecek olan şampiyonanın ilk gününe Kayseri damgasını vurdu. 
Türkiye Şampiyonu oldu! Müdüre 'akıllı' ziyaret...

Erkekler ve kadınlarda 10'ar sıklette gerçekleştirilecek olan şampiyonada müsabakalar erkeklerde 45, 48, 51, 55, 59, 63, 68, 73, 78 ve +78; kadınlarda ise 42, 44, 46, 49, 52, 55, 59, 63, 68 ve +68 kiloda yapılıyor.  Diğer yandan Kayseri'de bulunan Demir Karamancı Anadolu Lisesi 9. sınıf öğrencisi Hatice Sıla Bal, Türkiye Şampiyonu oldu.
Türkiye Şampiyonu oldu! Müdüre 'akıllı' ziyaret...Büyük bir başarıya imza atan Bal'ı, Kayseri Milli Eğitim Müdürü Bahameddin Karaköse tebrik etti. Karaköse, "Türkiye Taekwondo Federasyonu’nun 2023 Yılı Faaliyet Programında yer alan 17-22 Haziran tarihleri arasında Karaman İlinde gerçekleştirilen Adil Türk-Cemal Toman Gençler Türkiye Taekwondo Şampiyonasında Demir Karamancı Anadolu Lisesi 9. sınıf öğrencisi Hatice Sıla Bal, Türkiye Şampiyonu olmuştur. Öğrencimizi tebrik ediyor başarılarının devamını diliyoruz" mesajı paylaştı.
Türkiye Şampiyonu oldu! Müdüre 'akıllı' ziyaret...MÜDÜRE  "AKILLI" ZİYARET
Milli Eğitim Müdürü Karaköse, sporcuları makamında da ağırlamaya devam ediyor. Bu kez de Akıl ve Zeka Oyunlarında başarı ortaya koyan öğrenciler Milli Eğitim Müdürü Karaköse'yi ziyaret etti Millî Eğitim Müdürümüz Bahameddin Karaköse, Türkiye İkincisi olan Talas Bilge Kağan İlkokulu öğrencilerini Akıl ve Zeka Oyunları konusunda kabul etti. Ziyarete Okul Müdürü Adem Kılıç, öğretmenleri Havva Baş ve öğrenciler katıldı. Karaköse, oyunlar hakkında bilgi aldıktan sonra öğrencilerle sohbet ederek başarılarından dolayı kutladı.
Türkiye Şampiyonu oldu! Müdüre 'akıllı' ziyaret...