Türkiye'nin en zeki isimleri Kayseri'de buluşacak

Kayseri Türkiye'nin dört bir yanından en zeki isimleri ağırlayacak. O isimler neden Kayseri'de bir araya gelecek? Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Türkiye'nin en zeki isimleri Kayseri'de buluşacak
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Türkiye’nin farklı illerinden sporcular bu yıl Kayseri’de bir araya gelecek. Millî Eğitim Bakanlığı, Gençlik ve Spor Bakanlığı, Kayseri Valiliği, Kayseri Büyükşehir Belediyesi ve Akıl ve Zekâ Oyunları Federasyonu iş birliği ile Türkiye Akıl ve Zekâ Oyunları Turnuvası düzenlenecek. 

Bulundukları illerin akıl ve zekâ oyunlarında birinci olan sporcular zekâ ve rekabet dolu bu turnuva kıyasıya yarışacak. Kayseri ev sahipliğinde yapılacak turnuva Kadir Has Kongre ve Spor Merkezi’nde gerçekleşecek.  
10 Haziran Cuma günü yapılacak olan turnuva saat 10.00’da başlayacak. 
Bu kapsamda Büyükşehir Belediyesi tarafından bir davetiye yayımlanarak Kayserililer turnuvaya davet edildi.  Davetiyede, “Türkiye’nin dört bir yanından bulundukları illerin akıl ve zekâ oyunları birincisi olan sporcularımız bu yıl Kayseri’de buluşuyor. Zekâ ve rekabet dolu bir turnuvada, sizleri de aramızda görmekten memnuniyet duyarız.” denildi. 

Türkiye'nin en zeki isimleri Kayseri'de buluşacak