Türkiye Kayseri'deki Şule öğretmeni konuşuyor

Türkiye' Kayseri'deki Osman Zeki Yücesan İlkokulu'nda görev yapan Şule öğretmeni konuşuyor. Ayrıntılar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız haber bülteninde…

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Türkiye Kayseri'deki Şule öğretmeni konuşuyor
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kimi meslekler özeldir. O mesleği hakkıyla yaptığınız zaman karşılığı hiçbir maddi değerle ödenemez. Öğretmenlik gibi… Hazreti Ali diyor ya, “Bana bir harf öğretenin 40 yıl kölesi olurum” diye… İşte Kayseri’de Kocasinan Osman Zeki Yücesan İlkokulunda görev yapan Şule Öğretmen gibi… Her sabah öğrencilerini güler yüzle, danslarla karşılayıp minik öğrencilerinin yüzünde güller açtıran Şule Öğretmen… Görüntüleri sosyal medyada yayılan Şule Öğretmen bir anda Türkiye’nin gündemine oturdu. Bir gün Barış Manço’nun ‘Kara Sevdası’ ile Anadolu’nun unutulmaz ezgilerinden ‘Bulguru kaynatırlar”ı ile karşılayan Şule Öğretmenin bu örnek davranışı birçok sosyal medya kullanıcısı tarafından paylaşıldı. Görüntülerde çocukların mutluluğu da gözlerinden okunuyor. 
Yapılan birbirinden güzel yorumlarda vatandaşlar Şule Öğretmene destek verirken, İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nden aldığımız bilgiye göre Milli Eğitim Bakanlığı’nın bu yönde de bir genelgesi mevcut.