Türkiye basınını ayakta tutan kurum 63 yaşında

Bağımsız ve çok sesli basının teminatı konumuna gelen Basın İlan Kurumu 63 yaşında. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde…

Türkiye basınını ayakta tutan kurum 63 yaşında

9 Ocak 1961 yılında resmi ilan ve reklamların süreli yayınlara fikir ve içtihat farkı gözetilmeksizin dağıtımının sağlanması amacıyla kurulan Basın İlan Kurumu 63. yaşında. 

Paydaşı olan Türk basın dünyasının yayımladığı resmi ilan ve reklamlar karşılığında içerik ve finansal bağımsızlığının en büyük destekçisi olan Basın İlan Kurumu, 63. yıl dönümü için “X” sosyal medya hesabından şu açıklamada bulundu: “Basın İlan Kurumu 63 yaşında. Ortak geçmişimizin gücü, 2 bini aşkın paydaşımızın desteği, 35 bine yaklaşan sektör çalışanımızın tecrübesi ve Türkiye Yüzyılından aldığımız ilhamla büyüyen ailemizin yarınlarına değer katmayı sürdüreceğiz.”

Türkiye basınını ayakta tutan kurum 63 yaşında

‘Türk basınının en büyük destekçisi ve güvencesi olacak’

Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Cavit Erkılınç da kurumun 63. yıl dönüm için “X” sosyal medya hesabından yaptığı açıklama: “63. kuruluş yıl dönümümüz hayırlı olsun. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Türk basınının en büyük destekçisi ve güvencesi olacak; koyduğumuz hedef doğrultusunda emin adımlarla yürüdüğümüz geleceğimizi, tüm paydaşlarımızla el ele vererek inşa edeceğiz. Birlikte Çok Güçlüyüz” dedi.