Türk Lirası'nda değer kaybı devam etti

Kayserili yatırımcılarında yakında takip ettiği döviz kurlarında yükseliş geçtiğimiz hafta da devam etti mi? Dolar ve Euro'da haftalık kapanışlar nasıl oldu? Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde…

Türk Lirası'nda değer kaybı devam etti
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Geçtiğimiz haftada Maliye Bakanı Şimşek’in belli olmasıyla pazartesi günü başlayan yeni haftada dövizde yükseliş devam etti. Merkez Bankası’nın yeni başkanının da belli olduğu hafta süresince Türk Lirası, Dolar ve Euro karşısında değer kaybetmeye devam etti. 
Haftanın ilk işlem günü 05,06,2023 Pazartesi günü Dolar Merkez Bankası Efektif satış 21.21 TL olarak haftaya başlarken, 09,06,2023 Cuma günü haftalık kapanışı Dolar Merkez Bankası Efektif satış 23.50 oldu. 
Haftanın ilk işlem günü 05,06,2023 Pazartesi günü Euro Merkez Bankası Efektif satış 22.68 TL olarak haftaya başlarken, 09,06,2023 Cuma günü haftalık kapanışı Euro Merkez Bankası Efektif satış 25.31 oldu. 
Vatandaşlar ise cuma günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Merkez Bankası Başkanlığına atanan ‘Müthiş Türk Kızı’ olarak bilinen Dr. Hafize Gaye Erkan sonrası gelecek günlerde Türk Lirasındaki değer kaybı durup durmayacağını merak ediyor.