Türk: Bu Kocasinan Belediyesi'nin ayıbı değil mi?

İYİ Partili Osman Türk, bir yıl sonra yine o bölgede Başkan Çolakbayrakdar'a seslendi: Neden isteksizsiniz?

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Türk: Bu Kocasinan Belediyesi'nin ayıbı değil mi?
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

İYİ Parti̇ Kocasinan Meclis Üyesi Osman Türk, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar'a seslendi. Türk, “Sayın Ahmet Çolakbayrakdar, bu Milli servetimizin zararını kim çekecek?” dedi.
İYİ Parti Kayseri Kocasinan Meclis üyesi  Osman Türk, Ertuğrul Gazi Mahallesinde yapımına 25 Temmuz 2018 tarihinde başlanan ve 270 gün sonra bitmesi gereken sosyal tesisin1550 gün yani 4,5 yıl geçmesine rağmen hale bitirilemediğini söyledi. 

Türk: Bu Kocasinan Belediyesi'nin ayıbı değil mi?
Türk yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: Kıymetli Kayserili hemşehrilerim Kocasinan ilçemize bağlı ErtuğrulGazi Mahallesinde yapımına 25 Temmuz 2018 tarihinde Başlanan ve 270 gün sonra bitmesi gereken Sosyal tesisin 21Nisan2019 tarihinde ErtuğrulGazi Sosyal Tesisleri mahalleli halkımıza açılışı yapılarak hizmete girecekti ,fakat üzerinden  1550 gün yani 4,5 yıl geçmesine rağmen hale bitirilememiştir. Bitirilemeyen kargas halinde duran bu binayı geçtiğimiz yıl Gündeme getirmiş olmama rağmen bir arpa boyu dahi yol alınmadığı gibi çürümeye yüz tutmuş bu bina burada çok büyük bir tehlike arz etmektedir. Bu alan artık üzülerekte dile getirsem madde bağımlılarının ve kötü niyetli şahıslara ev sahipliği yapmaya başladığı gözükmektedir. Buraya bukar çok para harcanıp atıl hale düşürülmesi ise tek kelimeyle üzüntü verici ve israftır. Kocasinan Belediyesi maddi hiç bir sıkıntımız yoktur derken burayı bitirmek için hiç mi bütçesi yok? Buraya harcanan her kuruşta hemşehrilerimizin Hakkı yok mu? Bizler mecliste Hemşehrilerimize faydalı olacak her yatırımlar için onay vermiyor muyuz? Size sorulduğu esnada buranın mahkemede olduğunu bildiriyorsunuz ama istediğiniz takdirde de Ertuğrul Gazi mahallelimize bitirip teslim edebilirsiniz. Neden isteksizsiniz? Siz gerçi isteseniz de istemezseniz de biz İYİ Parti̇ olarak sizin yarım bıraktığınız işleri bizler tamamlayacağız Buradan siz Kocasinan Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Çolakbayrakdar beye sesleniyorum bu durum Kocasinan Belediyesi’nin bir ayıbı değil midir? Bitirilemeyen başı boş halde bırakılan bu sosyal tesisin İnşaat bedeli ise başlandığında iş bitirme bedeli 7Milyon 453 bin Türk Lirası iken (dolar 5,65 TL  kur)bugün kü şartlarda (Dolar 14.75TL dir.)yani 1 Milyon 319 bin 115 dolara mal olacakken bugün bitmeye kalktığı takdirde 19 Milyon 456 Bin Türk Lirasına Tekamül etmektedir. Aradaki fark ise 12 Milyon  030 bin Türk Lirası Fark çıkmaktadır. Bu Milli servetimizin Zararını Kim çekecektir?
Takdiri Kayseri kamuoyuna bırakıyorum.