TUDİP'den Başkanlara ziyaret

Türk Dünya İş Kadınları Platformu (TUDİP) Başkanı Gülnur Kamaşak ve beraberindekiler Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ve Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar'ı ziyaret etti. Ayrıntılar Kayseri Olay haber bülteninde…

TUDİP'den Başkanlara ziyaret

Türk Dünya İş Kadınları Platformu (TUDİP), Kayseri’de belediye başkanlarını ziyaret ederek, görüş alışverişinde bulundu. Türk Dünya İş Kadınları Platformu Yönetim Kurulu Başkanı Gülnur Kamaşak ve beraberindekiler önce Kocasinan Belediyesi’ni ziyaret ederek, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar ile bir araya geldi. Başkan o anları sosyal medyada, ‘Önceki Dönem Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Özgül Özkan’ı, Türk Dünya İş Kadınları Platformu (TUDİP) Kurucu Yönetim Kurulu Başkanı Gülnur Kamaşık’ı ve beraberindekileri belediyemizde ağırladık. Kendilerine çalışmalarında kolaylıklar diliyorum’ ifadeleriyle paylaştı. 

TUDİP'den Başkanlara ziyaret

Türk Dünya İş Kadınları Platformu üyelerinin ikinci durağı ise Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı oldu. Başkan Büyükkılıç, söz konusu ziyareti, ‘Türk Dünya Kurucu İş Kadınları Platformu Kurucu Yönetim Kurulu Başkanı Gülnur Kamaşak ve beraberindeki heyet belediyemizi ziyaret etti. Kendilerine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyor, çalışmalarında kolaylıklar diliyorum.’ sözleriyle sosyal medya hesaplarından paylaştı.