Trabzonspor ısrarla onu istiyor!

Kayserispor'un başarılı kalecisi Bilal Bayazit, yeni sezon hazırlık kampına katıldı. Trabzonspor ve Galatasaray'ın transfer listesinde olan Bilal'in Kayserispor ile 2 yıl daha sözleşmesi bulunuyor. Bilal, yeni sezonda takımda kalacak mı? Detaylar Kayseri Olay Haber'in Kayseri Haberi'nde...

Trabzonspor ısrarla onu istiyor!

Kayserispor'un geçtiğimiz sezon kümede kalmasında büyük pay sahibi olan genç kaleci Bilal Bayazit, takımın yeni sezon hazırlık kampına katıldı. Transferin gözde isimlerinden biri olan Bilal'in neşeli tavırları dikkatlerden kaçmadı.

Trabzonspor ve Galatasaray’ın Gözdesi

Bilal Bayazit'i, Türkiye’den özellikle Trabzonspor, ısrarla istiyor. Karadeniz temsilcisi, genç file bekçiyi kadrosuna katmak için yoğun çaba harcıyor. Trabzonspor'un yanı sıra, Galatasaray da Bilal’i transfer gündeminde tutuyor. Bilal'in Kayserispor ile 2 yıl daha sözleşmesi bulunuyor. Üstelik Sarı-Kırmızılı takımda transfer yasağı bulunuyor. Trabzonspor teknik direktörü Abdullah Avcı'nın Bordo-Mavili yönetime Bilal konusunda ısrarcı olduğunu söyledi. Başkan Ali Çamlı ise, her açıklamasında Bilal Bayazit ile devam edecekleri yönünde görüş bildiriyor. 

Trabzonspor ısrarla onu istiyor!

Süper Lig'e damgasını vurmuştu

2021-22 futbol sezonunda Hollanda’nın Vitesse takımından transfer edilen Bilal Bayazit, son iki sezonda mükemmel bir performans sergileyerek takıma büyük katkı sağladı. Süper Lig’de toplamda 137 net kurtarış yaparak adeta ligde damga vurdu. Sezonun stresini tatil yaparak geçiren ve ikinci gün kampa katılan Bilal, "Yeni sezonda Kayserispor’un başarısı için elimden gelenin en iyisini ortaya koyacağım" dedi.