Tokat depremi Kayseri'den hissedildi!

Tokat'ın Sulusaray ilçesinde 5.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde…

Tokat depremi Kayseri'den hissedildi!

Tokat'ın Sulusaray ilçesinde 5.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. AFAD'dan alınan bilgiye göre, saat 18.11'de merkez üssü Tokat'ın Sulusaray ilçesinde 5.6 büyüklüğünde deprem kaydedildi. Deprem yerin 5,9 kilometre derinliğinde meydana geldi.

Sarsıntı, çevre illerde de hissedildi

Tokat'ın Sulusaray İlçesi Elmalıçiftliği'nde 18:11 itibariyle deprem oldu. Kayseri'den de hissedilen deprem Amasya, Tokat, Sivas, Çorum, Yozgat dahil olmak üzere komşu illerden de hissedildi.

 

Depremin merkez üstüne en yakın 5 yerleşim merkezi ise Tokat Sulusaray ilçesi Elmaliçi̇ftli̇ği̇ 0.50 km, Tokat Sulusaray ilçesi Tekkeyeni̇ 1.5 km, Yozgat Kadışehri İlçesi Gümüşsu 2.91 km, Tokat Sulusaray İlçesi Ballikaya 3.76 km, Yozgat Kadışehri ilçesi Yukari Kizilöz 4.03 km uzaklıkta yer aldı.

Tokat depremi Kayseri'den hissedildi!

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi Ve Deprem Araştırma Enstitüsü Bölgesel Deprem-Tsunami İzleme Ve Değerlendirme Merkezi'nde ise depremin 5.7 büyüklüğünde 5 km derinlikte olduğu bilgisi paylaşıldı.

Tokat depremi Kayseri'den hissedildi!