Timuçin'e 'Müslüm Babalı' veda...

Görevinden affını isteyen AK Parti Kayseri İl Kadın Kolları Başkanı Emine Timuçin'e veda ziyaretleri gerçekleşti. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde

Timuçin'e 'Müslüm Babalı' veda...
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Görevinden affını isteyen AK Parti Kayseri İl Kadın Kolları Başkanı Emine Timuçin'e veda ziyaretleri gerçekleşti. Geçtiğimiz günlerde Timuçin resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı yazılı açıklama ile il başkanlığı görevinden affını istediğini duyurmuştu.

Timuçin yaptığı açıklamada, "13 Şubat 2018 tarihinde İl Kadın Kolları Başkanlığı görevi tevdi edildikten sonra Talas Belediyesi Meclis Üyeliği Büyükşehir Belediyesi Encümen Üyeliği, Büyükşehir Belediyesi Denetim Başkanlığı akabinde Milletvekilliği Adaylığı görevlerimi yürüttüğüm bu kutlu davamızda şehrimize hizmet etmekten büyük onur ve gurur duydum.

Şahsıma bu görevleri layık gören başta Cumhurbaşkanımız olmak üzere Genel Merkez Kadın Kolları Başkanlarıma ve her zaman yanımda olan bizleri yalnız bırakmayan, desteklerini hiç bir zaman esirgemeyen Mehmet Özhaseki Bakanımıza, Mustafa Elitaş ve Taner Yıldız Bakanlarımıza, Şehrimizin gönül doktoru şerhi eminimiz Büyükşehir Belediye Başkanımız Memduh Büyükkılıç’a, görevimin başından itibaren İl Başkanlarım Hüseyin Cahit Özden, Şaban Çopuroğlu ve Fatih Üzüm’e, kıymetli Milletvekillerimize, İl Yönetim kurulu arkadaşlarıma ve İlçe Kadın Kolları Başkan ve İlçe Yönetimlerimize, Teşkilatımızın her kademesinde görev almış dava ve yol arkadaşlarıma ayrı ayrı teşekkür ediyor şükranlarımı sunuyorum.

Sadece görevimden affımı istedim. Her daim davamın arkasında bir nefer olarak bu kutlu davaya seçilecek yeni başkanımıza da destek vererek hizmet etmeye devam edeceğim. Sizleri çok seviyor, Allah’a emanet ediyorum. Haklarınızı helal edin. Sağlıcakla kalın." ifadelerine yer vermişti.

Timuçin'e 'Müslüm Babalı' veda...

Emine Timuçin'e 'Müslüm Babalı' veda

AK Kadın Kayseri adlı AK Parti Kadın Kolları Kayseri İl Başkanlığı, resmi sosyal medya hesabı üzerinden Timuçin'i ziyaret edip çiçek verdikleri görüntüleri Müslüm Gürses'in "Seni Yazdım" adlı şarkısı ile paylaştı. İl başkanlığı yaptığı açıklamada, "Nasıl sevgiymiş görün de bakın…

Böyle bir aşk görülmemiş Dünya’da
Ne geçmişte ne de bundan sonra da
Arasalar bulamazlar rüyada
Göremezler seni yazdık kalbimize

İyi ki varsın Emine Timuçin." ifadelerine yer verdiler.

Timuçin ise paylaşımı alıntılayarak yaptığı açıklamada sevmenin, sevilmenin en güzel duygu olduğunu vurguladı ve "Duygularımı kelimelerle ifade etmek çok zor, çok duygulandım sevmek ve sevilmek Dünya'daki en güzel duygu olsa gerek iyi ki varsınız her birinizi ayrı ayrı çok seviyorum." dedi.

Diğer yandan görevinden affını isteyen Timuçin'e AK Parti Kayseri Milletvekili Şaban Çopuroğlu da çiçek gönderdi. Timuçin, "Yıllarca birlikte çalıştığımız değerli önceki dönem İl Başkanımız ve Milletvekilimiz Sayın Şaban Çopuroğlu’na nazik düşünceleri ve bu anlamlı hediyeleri için teşekkür ediyorum. Kutlu davamızın bir AK neferi olarak her daim teşkilatımızın yanındayım…" dedi.

Şaban Çopuroğlu çiçek üzerinde gönderdiği notta, "Yıllarca teşkilatımızda yılmadan yorulmadan emek verdiniz teşekkürler Emine başkanım yeni hedeflere hep birlikte İnşallah." ifadelerini kullandı.

Timuçin'e 'Müslüm Babalı' veda...

Üzüm'den Timuçin'e çiçek

AK Parti Kayseri İl Başkanı Fatih Üzüm, AK Parti Kayseri Kadın Kolları Başkanlığı görevinden affını isteyen Emine Timuçin'e çiçek verdi. Timuçin görüşmeyi sosyal medya hesabı üzerinden duyurdu.

Timuçin, "Dünya’da en kıymetli şeylerden biri de sevilmek olsa gerek. 6 yıldır birlikte yol yürüdüğüm değerli dava arkadaşlarım bugün bu güzel duyguyu bana bir kez daha hissettirdiler. İl Başkanımız Fatih Üzüm ve kıymetli yol arkadaşlarıma ince düşünceleri için teşekkür ediyorum." dedi.

Timuçin'e 'Müslüm Babalı' veda...