Ticaret Odası işadamlarını Çin'e götürecek

Kayseri Ticaret Odası (KTO) üyesi olan işadamlarını Çin'e götürmeye hazırlanıyor. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Ticaret Odası işadamlarını Çin'e götürecek
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri Ticaret Odası (KTO), şehrin ihracat rakamlarını artırmak ve pazarını çeşitlendirmek amacıyla başlattığı iş gezisine bir yenisi daha ekleyerek devam ediyor. Bu çerçevede KTO tarafından işadamları Çin’e götürülecek. İşadamları burada dünyanın en büyük fuarlarından 136. Çin İthalat ve İhracat diğer adıyla Kanton Fuarı’na katılım sağlayacak. 

12-20 Ekim arasında düzenlenmesi planlanan Çin Halk Cumhuriyetine yönelik iş gezisine katılmak isteyen üyeler için son tarih 10 haziran olarak açıklandı. KTO, 10 hazirana kadar ön başvuru formunun doldurulmasını istedi. KTO’dan yapılan açıklamada, “Sayın üyemiz, 136. Çin İthalat ve İhracat ( Kanton Fuarı) ile eş zamanlı olarak odamız tarafından 12-20 Ekim 2024 tarihleri arasında Çin Halk Cumhuriyetine yönelik ticaret heyeti düzenlenmesi planlanmaktadır. Programa katılmak isteyen üyelerimizin 10.06.2024 tarihine kadar linkteki ön başvuru formunu doldurması gerekmektedir. Ön başvurunuz gerçekleştirildikten sonra sizlerle iletişime geçilecektir.” ifadeleri kullanıldı.

Diğer yandan Çin İthalat ve İhracat Fuarı (Kanton Fuarı), 1957 baharından beri her yıl ilkbahar ve sonbahar mevsimlerinde Kanton, Guangdong, Çin'de düzenlenen bir ticaret fuarıdır. Aynı zamanda Çin'deki en eski, en büyük ve en temsili ticaret fuarıdır.