Ticaret Odası duyurdu: 7 gün sonra Kayseri'ye geliyorlar!

Kayseri Ticaret Odası (KTO) Almanya, Birleşik Arap Emirlikleri, Bangladeş, Belçika, Çin Halk Cumhuriyeti, Gürcistan, Hindistan, Macaristan, Malezya, Moğolistan, Rusya Federasyonu ve Ürdün'de görev yapmış olan isimlerin Kayseri'ye geleceğini duyurdu. Görüşme yapmak isteyenlere yönelik çağrının detayları Kayseri haber bülteninde.

Ticaret Odası duyurdu: 7 gün sonra Kayseri'ye geliyorlar!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri Ticaret Odası’ndan (KTO) dikkat çeken çağrı. Oda’dan yapılan açıklamada, ‘Yurtdışı görev sürelerini tamamlayarak T.C. Ticaret Bakanlığı merkez teşkilatında göreve başlayan Ticaret Müşavirlerimizin, Ataşelerimizin edindikleri bilgi ve tecrübeleri firmalarımız ile paylaşmaları amacıyla Ticaret Bakanlığı koordinasyonunda, Kayseri Ticaret Odası, KAGUTİM (Kayseri Girişimcilik ve Uluslararası Ticaret Merkezi) organizasyonunda, 11 Haziran 2024 Salı günü saat 08:30’da Ticaret Müşavirleri Buluşmaları Etkinliği gerçekleştirilecektir’ denildi. 

Ticaret Odası duyurdu: Kayseri'ye geliyorlar!

Ne amaçlanıyor?

Etkinlik kapsamında daha önce Almanya, Birleşik Arap Emirlikleri, Bangladeş, Belçika, Çin Halk Cumhuriyeti, Gürcistan, Hindistan, Macaristan, Malezya, Moğolistan, Rusya Federasyonu ve Ürdün’de görev yapan Ticaret Müşavirleri görevleri süresince edindikleri tecrübeleri ve pazara giriş bilgilerini ihracatçılar ve üye firmalarla paylaşacak. Bu sayede proje faydalanıcılarının ve üye firmaların uluslararasılaşma becerilerinin geliştirilmesi hedefleniyor.

Gün boyu sürecek

Gün boyunca sürecek etkinliklerde önceki dönem Ticaret Müşavirleri, ülkelere ait genel bilgilendirmelerin yer alacağı sunumlar yapacak ve üye firmaların temsilcileri ile birebir görüşme oturumları gerçekleştirecek.

Birebir görüşmeler nasıl olacak?

Diğer yandan Oda’dan yapılan açıklamada birebir görüşme yapacaklar da uyarıldı. Uyarıda, ‘Birebir görüşmelere sadece odamız üye firmaları katılabilecek olup, başvurularınızda yapmış olduğunuz ülke tercih sıranıza ve sektörünüze göre talep yoğunluğuna bağlı olarak bir veya birden fazla görüşme organize edilecektir. Bu  konuda tarafınıza sms veya mail yoluyla bilgilendirme yapılacaktır.  Ticaret müşavirlerinin görüşme sayısı zamana bağlı olarak kısıtlı olduğu için başvuru sıranız önem arz etmektedir. Birebir görüşmelere katılmak için ülke sunumlarına katılmış olma şartı aranacaktır’ ifadeleri kullanıldı. Son başvuru tarihi ise 07 Haziran 2024.